Fredagsinspirasjon

Le mie foto - Baroque ~An Eternal Delicacysweetpea and fawn {love is enough}Certain DetailsDiversiaSweetnesso h s t l i n . s e -o h s t l i n . s e -mara ✿ tessaFavefourThe Life and Timesand she has dreams too big for this townrun, run her kiss is a vampire grin.nails | TumblrMy worldLuCk by *valyeszter on deviantARTLive Laugh Lovesing for the years.UntitledA Cottage In The WoodsIt is not FEARLights Outestmsk t.Crayon CastlesFuck Yeah Dirty PinkLe Glamour Chic

/weheartit

FERIE <3<3<3 Dårlig blogger i det siste, but no more! 

4 comments Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Louise
// hva er gøy? :c
16.04.2011, 00:26
URL: http://superduperman.blogg.no

Louise
// hahah awww. tusen, tusen takk da! :)))
16.04.2011, 00:37
URL: http://superduperman.blogg.no

Hanna- Photography
//heihei! Jeg skal prøve svare så godt som mulig, men jeg er ingen ekspert... Det er superbra at du har brukt tid til å ta fine bilder med kompaktkameraet ditt så du har fått øvd deg. Du kommer til å merke at det er vanskeligere å ta bilder med speilrefleks, men når bilde er tatt vil du merke en stor forskjell. Jeg gikk lei av 18-55 mm min veldig fort, men så var jeg så heldig at jeg "arvet" to objektiver av farfaren min så jeg har egentlig aldri trengt å brukte det så utrolig masse. Det er et problem med 50mm og det er at den ikke kommer så nær objektivet. Det blir opp til 50-60cm(?) avstand før man kan ta et bilde som ser bra ut. Dette er først og fremst et objektiv som passer til portrett, men jeg bruker det ALLTID:)

Du får egentlig bestemme selv hva du skal gjøre men husk at 50mm ikke kommer veldig nær objektet, og du kan heller ikke zoome med det! :))

Håper dettevar et greit svar:D
16.04.2011, 09:32
URL: http://blomsterfeenhanna.com

annydjurhuus
love it-
16.04.2011, 11:48

Write comment

hits