Looking like John Lennon

Sunglasses Secondhand / bikinitop H&M / skirt from France / shoes Bianco / bag from Paris


Late night, but at least I've already got some sleep napping on the couch. On TV the film Wolverine just ended, could not go to bed once I started watching! I always get so emotionally involved that I cry almost every time I see a movie, haha.

Time to get some more sleep, can't believe how late it is now! Why did I start watching the X factor USA? Haha, I'm hopeless...


Good night! (Good morning...)


4 comments Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


line nova
dette antrekket er perfekt. Guuud så lenge jeg har vært på utkikk etter det perfekte maxi skjørtet og de perfekte runde solbrillene. Jeg tror jeg må ta meg en tur innom vintagebutikkene på skattejakt på lørdag når jeg kommer hjem til byen!
18.07.2013, 00:09
URL: http://linenova.blogg.no

sunnivahalstensen
line nova: tusen takk! ja, er ikke så lett alltid å gå med dem i bodø synes jeg! er ikke tøff nok alltid.. men betalte bare 10kr for dem på fretex i tromsø! den er så mye mer sentral og mer fokusert på klær enn den i bodø, just saying! haha. ja, enig - skal sy meg et maxiskjørt i et fint svart stoff av en vid bukse jeg kjøpte på salg på monki en gang! tror det skal bli fint, bare jeg får satt i gang og gjort det ferdig da. hvilke vintagebutikker? har vi det i byen?? eehwhat? trodde jeg hadde kontroll på sånt... haha, med mindre du mente en annen by da. er tilbake i bodø på fredag, du må vise meg de butikkene altså (hvis du mente bodø)! ikke at jeg skal invitere meg med, skal nok uansett på jobb fra 11 til 16 denne lørdagen så. men en annen dag kanskje? :)
24.07.2013, 22:06
URL: http://sunnivahalstensen.blogg.no/

line nova
ojj, har ikke sett dette før nå! Har ikke vært innlogget på blogg.no på leeeeenge! Er i Tyrkia for øyeblikket men vi må få det til når begge er i byen! :D Vintage og vintage butikker.. Jeg liker hvertfall å kalle det det, syns loppis høres så ekkelt ut, haha. Jeg pleier hvertfall å være innom Fretex ( veldig sjeldent, syns de er ganske dyre til tider) ellers er jeg innom Røde Kors bruktbutikken og grand brukt butikken! Har funnet en del skatter på grand faktisk! :D
25.07.2013, 17:57
URL: http://linenova.blogg.no

sunnivahalstensen
line nova: er ikke så ofte innlogget jeg heller.. Men synes vi burde få det til ja! Røde kors tror jeg at jeg vet hvor er, men grand ble jeg plutselig usikker på! Finner vel ut av det da, har for tiden oslo by i mine hender så her er det bare å velge å vrake :)
06.08.2013, 23:54
URL: http://sunnivahalstensen.blogg.no/

Write comment

hits