everyday

241012
Hadde ikke noe kamera eller andre bilder tilgjengelig, er på besøk hos Eli. Var bare på skolen halve dagen for jeg ikke hadde følt meg så bra, men det ble bedre etterhvert. Snøen har kommet og vinteren er offisielt på vei.. Ellers skjer det ikke så mye denne onsdagen!

Sunniva.
 

Tags:
Heartbeats
_
by me/Frankrike/tumblr

På vei ut døra, skal ta meg en joggetur! Så må jeg nok fokusere på eksamen, kom opp i fransk - fornøyd! Ønsk meg lykke til da!

- Sunniva 

 

 

young folks


chiller. streik. snø. mai. fuck. hejdå.

Curly
Naturlige krøller kan være ganske fint.

 

- Sunniva

I'm addicted to wasting time.Jeg har prøvd å forandre litt på designet de siste to dagene, er ikke helt ferdig (får ikke til :@) men jeg vet hvordan jeg vil ha det til slutt - tror det blir fint! Nå står nok en shoppingtur for tur! wihuu. Synd at jeg ikke har penger.. det er kjipt ass.

- Sunniva
 

Fields of GoldFlyet landet 11.40 på Gardermoen, og nå blogger jeg fra hybelen i pappas leilighet i Oslo sentrum. Jeg tok meg en liten bytur tidligere i dag, men bortsett fra det har jeg ikke gjort så mye. Har tatt en del bilder i dag, men de får dere evt. se senere, orker ikke redigere dem nå. Er ikke lett å ha for mye å blogge om! høhø.

- Sunniva 

Personlig almanakk


//personligalmanakk.no

Denne søndagen har stort sett gått kun i å lage forside og bakside til den nye almanakken min.. Det tok utrolig lang tid å lage collage! Jeg ble hvertfall fornøyd med resultatet, nå må jeg bare vente til jeg får almanakken i posten. Jeg valgte å ha med prøveplan og gjøremål i tillegg til et lite treningsskjema hver dag. Forhåpentligvis skal jeg klare å ha noen gjøremål jeg skal ha gjort i løpet av hver uke, ettersom jeg nå har så mye jeg skulle ha gjort at jeg ender med å ikke gjøre noe. Jeg trenger å få organisert hverdagen min.. Til det er denne almanakken perfekt!

- Sunniva 

Bows and pearlsI dag har jeg en del ting jeg må gjøre, nå skal jeg til byen for å dra på cafe med to av mine beste venninner, så skal jeg på trening senere. Har en del bilder fra de siste dagene jeg vil legge ut, skal se om jeg får gjort det i kveld!

- Sunniva

Saturday.

På disse bildene har jeg sett på et tutorial på youtube når jeg redigerte dem, det er så mange bra tutorials man kan finne! Hvis du ikke synes du kan nok om redigering anbefaler jeg å se et par tutorials og så prøve deg litt frem. Det er så stor forskjell på et uredigert og redigert bilde. Nå skal jeg en liten tur til byen, så skal jeg i bursdag til Guro i kveld, gleder meg!

- Sunniva

You deserve better.
I morges vekket jeg moren min med gave og det jeg kunne finne av godsaker på kjøkkenet - gulrot, nøtter og rosiner, sånne ting. Vi har aldri noe godt, haha. Jeg hadde i tillegg litt te, telys og et kort, hun ble kjempeglad! Glad i deg, mamma <3

Har du gjort noe for moren din i dag?
 

Friday I'm in love.Endelig klarte bildeopplasteren å laste opp dette bildet, hadde bare sånn 10 forsøk før det gikk.. Skulle blogge tidligere i dag, men pga det problemet ble det ikke som jeg ville! Jeg har akkurat kommet hjem fra musikaløving, kjenner at jeg begynner å glede meg til forestillingen i mars! Tidligere i dag var jeg hos naprapat og fikk nåler i nakken, kjentes ut som om jeg skulle dø hvert øyeblikk selv om jeg faktisk overlevde! Fikk meg en god shoppingtur etter timen, skal legge ut bilder av det snart.

VintageDet er så utrolig herlig at jeg har fri i morgen! Tidlig helg <3 Etter skolen var jeg innom Fretex for å se om jeg fant en bukse som passet til å gjøre om til shorts - helgeprosjektet mitt haha. Jeg fant to bukser som jeg tror passer perfekt, så fant jeg også en dongerijakke som var kjempefin! Tror aldri jeg har funnet noe secondhand som jeg er så fornøyd med. Gleder meg til resultatet! 

Døgnvill
_privat

Har hatt en kjempefin dag med Marte og Pauline! Sto ikke opp før 3 da, så den har ikke vært så lang.. Men det er nok en dag jeg sent vil glemme, for i dag dro vi til døgnvill, og så Chris Medina!! Det var en utrolig opplevelse! I går så vi Kaizers Orchestra, Kelis og Robyn, det var også helt utrolig! 

Hva har du gjort i dag?
 

LørdagTopp fra Bikbok


Fra hm og BikbokFor en koselig dag! Marte overnattet fra i går til i dag, og rundt 2-tiden dro vi til byen. Vi møtte mange kjente, og kjøpte noen få ting. Kjøpte egentlig mest mat, tror jeg... Nå skal jeg se om jeg får lastet inn alle bildene fra kamera, og så skal jeg velge ut facebookalbumbilder! Det er så deilig med helg.

 

Hva synes du om innkjøpet?

 

Trondheim
Min kjære søster <3Lenge siden sist! Nå er det sommerferie, og det er egentlig ikke så mye som skjer. Atm er jeg i Trondheim, hos søsteren min, Silje. Vi har kost oss veldig de siste dagene, med film, turer, bading, soling og mye god mat. Jeg har noen ting på oppgavelisten min jeg må gjøre, så jeg skal prøve å gjøre så mye som mulig i dag, har jeg tenkt. Har ikke så stor tro på at så mye egentlig kommer til å bli krysset av da..

Er det ikke deilig med sommerferie?
 

Klassetur


Klar for tur!

Sorry for dårlig blogging i det siste! Nå er jeg ferdigpakket og klar til klasseturen med min klasse og en annen på trinnet. Vi skal overnatte i telt et sted utenfor Tromsø som heter Otervika. Tror det blir kjempekoselig! Jeg er nesten litt overrasket at jeg faktisk har så god tid i dag at jeg kan blogge! haha.

 

Hva skal du gjøre/har gjort i dag?
 

Days like these
For en herlig dag det har vært! Dagen begynte med at jeg dro på tur med klassen til et sted sør på tromsøya, hvor noen av oss badet, grillet og koste oss. Det var rett og slett kjempekoselig! Men jeg ble selvfølgelig solbrent da... hehe. Etter klasseturen dro jeg og Anna til coop extra og solgte vafler. Det var kanskje ikke så gøy, men det vi var der ikke så lenge. Nå sitter jeg her med Marte, og vi skal strax lage smooothie! namnamnam.

Hva har du gjort i dag?
 

Okei, skal prøve å ikke bare ha hverdagsinnlegg framover.. Har blitt litt mye av det de siste dagene! Lover et outfit i morgen. 

My heart will wait


_privat

Friiii! Jeg sov til kl. 3 (...), så jeg er litt skuffet over at jeg klarte å sove bort hele den tiden jeg hadde fått! Grunnen til at jeg ikke har hatt skole i dag, er pga at lærerne mine hadde eksamensvakt for tiende på skolen. Nå skal jeg bake ut horndeigen jeg har laget og så skal jeg ta meg en liten joggetur. Legger ut et innlegg senere i dag, når hornene er ferdige. Gleeder meg, horn er så godt! 

Hva gjør du i dag?
 

Rainy day


_privat

Denne dagen har vært veldig fin, til tross for været. I går var det varmt (!) og sol ute, i dag regner det og tåken ligger som et tykt lag over bakken. Kan det ikke bare være fint vær hele tiden? Heldigvis er det meldt finere vær fremover da. Nå skal jeg ordne meg, og så drar jeg på fotokurs! wohoo.

 

Hvordan er været hos deg?
 

I dag
Amanda <3


Astrid <3


Anna <3


fliink!


_privat

I dag hadde jeg med kameraet mitt på skolen, så da tok Astrid noen bilder i gymmen. Vi hadde slåball med parallellklassen, og det var kjempefint vær i dag! Det var så deilig med sol og varme.. I sør har det vært "sommer" lenge, og det har vært helt forferdelig å høre at de har det så varmt. Nå er det endelig litt varmt her også! 

I går, i Bodø (nå er jeg i Tromsø), var jeg å klipte meg. Jeg ble ganske fornøyd, tror jeg! Det var faktisk ganske akkurat et år siden jeg hadde klipt meg sist.. Så hun måtte ta ganske mye selv om hun bare stusset det. Gleder meg til det har vokst litt!

Hva gjør du i dag?

I morgen skal jeg på fotokurs med canon, gleeder meg! 
 

Lately

I det siste har jeg:


Konfirmert meg og vært i begravelse i Bodø
 


Vært i bursdag til Hanne Marie og Guro
 Jentekvelder <3
 

Spist masse soft-is..


Hatt eksamen i ballett, og øvet masse til den!
 

Tatt maaasse bilder med speilreflakskameraet mitt (!!!) <3Pauline

Spist enda mer is
 

Hatt en kjempekoselig 17. mai!


Bakt kjempegode havremakroner
 


Spist enda mer is...


Spist masse jordbær


Feiret bursdag med de beste dansejentene!


<3<3<3<3
 

Spist enda mer jordbær.


Vært i konfirmasjonen til Thea <3 Bildet er fra da vi var på kino i går.

Denne pausen ble litt lenger enn jeg hadde tenkt, men det er alltid så mye å gjøre på slutten av dette halvåret! Jeg gleder meg så altfor mye til sommeren, det skal bli såå deilig. Må innrømme at jeg har savnet bloggingen ganske mye! Og nå har jeg speilrefleks!!!! Det er såååååå mye bedre enn det gamle kameraet mitt, ikke at det er noen overraskelse. Jeg elsker det!

Hva har dere gjort i det siste?

Ironic


_privat


I forrige innlegg var tittelen "Things are gonna get better now", og det synes jeg er ganske ironisk. På torsdag døde nemlig mormoren min, og jeg vet ikke engang hvordan jeg skal beskrive det. Jeg håper dere forstår at jeg ikke har blogget før nå, det var liksom ikke så naturlig. I morgen skal jeg i begravelse her i Bodø, og så har jeg konfirmasjon på søndag. Jeg kommer vel tilbake til bloggingen når jeg føler for det, sikkert ikke så lenge til!

Minn meg på at jeg aldri må skrive sånne titler igjen, snakk om å banke i bordet..

Things are gonna get better now


_privat

Nå løper jeg til Marte før vi drar å ser polarshow, som er skolerevyen på skolen min. Gleder meg til å se den! Jeg legger kanskje ut en liten wishlist senere i dag. Ønsker dere en fin dag videre!

Hva gjør du i dag?
 

The feeling you get


I dag har jeg storkost meg i Målselv i bakken der. Vanligvis står jeg på snowboard, men i dag prøvde jeg slalom i stedet for. Det gikk kjempebra! Elsker den følelsen man får når man kjører kjempefort ned bakke, og man kjenner vinden i mot en. Det er derfor jeg ikke har fått blogget så mye idag, men dere forstår sikkert!

Har du stått i bakken i år?
 

Pictures of me
Fotograf: Pauline

I går hadde jeg og Pauline en photoshoot, og nå står jeg igjen med fire bilder som kan bli mitt nye profilbilde på facebook. Klarer ikke bestemme meg! Si gjerne hvilket du synes er finest. Btw, de to i midten er ikke redigert, så de er litt grå i fargene. Nå må jeg rydde rommet mitt litt, det er bare et stort rot..


Hvilket synes du var finest?

Best friends


<3


I dag var jeg med Marte og Pauline å sto på skøyter i ishallen her i Tromsø. Det var kjempegøy, har ikke stått på skøyter på flere år! Fikk litt vondt i føttene da.. Men koselig var det uansett! Nå har vi spist taco og godteri, og sett Sex and the City 2. Pauline og kanskje Marte skal overnatte her, og vi tenkte vi skulle ha en liten fotoshoot nå snart! Resultatet får dere vel se i morgen.

Hva har du gjort i dag?
 

In the wind


_privat

Da var dansekarusellen over for denne gang, jeg har kost meg sånn! Savner det allerede. Fra søndag til mandag var jeg en liten tur i Bodø for å ordne med bunaden. Nå er det ikke lenge til konfirmasjonen min! Under én måned faktisk! hoho.

Synes om bildet?

 

NEW NAILS

Forrige fredag tok jeg på meg fake negler, og her ser dere resultatet. Neglene er fra Depend og det er en kort modell, og i tillegg har jeg filt dem litt. Jeg tok bildet for noen dager siden, så nå har jeg egentlig bare sånn tre negler igjen, haha. Late meg, gidder ikke å lime dem på igjen! Men jeg skal gjøre det da. Snart, tenkte jeg. hehe. Ahh, endelig heeelg!

 

Hva synes du om fake negler?

Ja, jeg vet jeg er en dårlig blogger for tiden, men noen ganger har jeg bare ikke tid til å blogge!


Don't panic

De siste dagene har jeg vært opptatt med mye trening og så har jeg selvfølgelig klart å bli syk. Igjen! For fjerde gang etter jul! hva er galt med meg? hm.


Dyna og teen har vært mine bestevenner denne helgen!

  

Min nye favorittsang <3

 

Vært syk i det siste?


15 ÅR I DAG !


litt av bursdagsoutfitet.

wohoo, endelig 15! no more fjortizz, haha. Nå har jeg kommentert de fleste gratulasjonene på facebook, hva gjorde man egentlig før facebook? hm. Senere blir det en liten familiebursdag og så skal jeg på trening. Har hatt en kjempefin dag så langt!

wohoo, bursdaaag! 

Bursdagsshopping


Ny h&m-butikk i Bogstadveien, 4 etasjer med klær og litt interiør - love !

Jeg er såå fornøyd med det jeg har fått i dag! Siden jeg har bursdag på mandag fikk jeg penger av pappa og familjen til å kjøpe meg det jeg ville. Så i dag tok jeg meg en god runde i bogstadveien i Oslo og det var så mye fint! Dere skal få se innkjøpet i morgen, gled dere. Tror faktisk aldri jeg har vært så fornøyd!

 

Hva gjør dere denne lørdagen?

Outfit og tur


Dagens outfit! Blazer Zara Shorts GinaT Pengebok Glitter
Astrid <3
Hilde og Amanda <3

Selv om solen skinte vil jeg ikke si at det var en veldig vellykket klassetur. Vi skulle egentlig gå på skøyter, men banen var selvfølgelig dekt av snø, og det var veldig hardt i akebakken. Hvis man skulle ake ble det på eget ansvar.. Nå skal jeg spise, og så skal jeg på dans. Må pakke senere, Oslo i morgen tidlig!

Hva synes du om dagens outfit?

The Boy In The Striped Pyjamas

Sitter med nesen dypt i denne boken atm. Jeg skal ha lest den ferdig til fredag, og jeg er ikke halvveis en gang! For ikke å snakke om at jeg ikke kommer til å få tid til å lese noe i morgen. Jaja, må vel bare fortsette! Har ikke så mye å skrive om i dag, skal lese litt til og så tror jeg rett og slett at jeg tar kvelden.

Leser dere en bok for tiden?

Pärlor
_privat

Jeg er nesten litt stolt. JEG har trent i vinterferien! haha, Marte og jeg dro til kulturskolen i dag for å øve til eksamen. Ja, eksamen, for vi er så heldige her at vi tar eksamen i ballett. Jeg gruer meg sånn! Håper jeg ikke stryker, hvertfall. Senere kommer Marte hit, da skal vi forhåpentligvis klare å ikke spise for mye usunt.. hehe.

Hva skal du gjøre denne fredagskvelden?

People always leaveKofferten er pakket og snart er vi på vei til flyplassen. Gleder meg til å se Marte i morgen, vi skal få det så koselig!


Noen som reiser like ofte som meg?

Snakkes i Tromsø <3

Dear saturday

 

Ja.. det begynte med at jeg ble syk og så ble det bare flere og flere dager uten blogging og så gikk det plutselig en uke! Jeg som klarte meg så bra. Ok, nå er jeg tilbake. Det er vinterferie og jeg skal blogge masse!

184662_1820169740706_1134049782_2129321_2159544_n_large
/weheartit

Dere vil aldri tro hva jeg gjorde i dag da; jeg badet i havet! Helt spontant! Jeg var en tur på kjerringøy, litt utenfor Bodø, og så kjørte vi forbi en strand. Jeg syntes det så så fristende ut å bade, så da tok jeg meg bare rett og slett et lite bad! Haha, litt sykt egentlig. Jeg dukket faktisk under med hodet og tok 5 svømmetak! Neida, ikke kaldt i det hele tatt!

Nå skal jeg ta meg en dusj, og så skal jeg dra til Vilde <3 Snakkes!

 

Litt rot i designet akkurat nå, holder på å fikse på det!


Day 2


haha, ble ikke fornøyd med redigeringen altså.

Nå er dag 2 på jobben over, og jeg har til nå bare hatt det fint! Alle er veldig hyggelige der, og det er ikke så mye stress. For de som ikke vet hva jeg snakker om jobber jeg nå på det norske teateret i Oslo i forbindelse med PRYO (arbeidsuke). Har egentlig ikke noe mer å dele på bloggen i dag, men jeg legger ut outfit i morgen tenkte jeg.

 

Hva jobbet/skal du jobbe med på din arbeidsuke?


Aketur på HolmenkollenSammen med lillebrødrene mine og Karianne, stemoren min og pappa dro vi til Holmenkollen i dag og akte! Det var kjempemorsomt og veldig kaldt.. Men solen skinte så det gikk fint! Nå får vi besøk her, og  jeg blogger mer i morgen.

Hva har du gjort i dag?

Oslo

soool!

Nå er jeg i Oslo! I dag har jeg vært i byen og da møtte jeg søteste amanda! Sammen med søsteren hennes Julie gikk vi litt rundt i butikker og sånn. Koselig!

 

Nå skal jeg spise grøt med familjen!

Hva har du gjort i dag?

Black Swan


//Google

I går var jeg med noen venninner å så black swan på kino. Selv om den var litt skummel, anbefaler jeg alle å se den! Jeg synes det var en veldig bra film. Etter kinoen dro vi til Marte, og så overnattet noen av oss der. Det var en kjempekoselig kveld! Nå har jeg akkurat kommet hjem, og snart skal jeg ordne meg, spise og så skal jeg på revymøte i kveld. Vet egentlig ikke helt hva som kommer til å skje der, men det blir sikkert gøy!

I dag er det jo forresten morsdag! Mamma <3

 

Har du sett Black Swan?

 


hits