fashion

It's not too hard

Depth over distance


 My favorite summer shoes | weekday magazine | New heels

Tags:
Goodiebag from Marni/H&M

For noen dager siden fortalte stemoren min meg at hun hadde en goodiebag fra H&M som var fra åpningen til Marni eller noe sånt, og at jeg kunne få den. Jeg hadde aldri trodd at det skulle være så mye fint! 2-3 blader, en bok av forfatteren til "P.S. I love you", sjokolade, gavekort på frisøren jojo & friends på 400kr, Essie neglelakk, Clarins bodyscrub, Calvin Klein parfyme og en mascara - jeg kunne rett og slett ikke si nei takk. Ellers så har det vært en god del shopping denne uka, men ikke tilsvarende mengde kjøping. Det ble et grått korsett og en blå silketopp (skal ikke være så krøllete) fra Bikbok, i tillegg til litt hårpynt fra H&M + en skjorte fra GinaTricot som jeg skal vise dere senere. Fornøyd!

- Sunniva

 

Looks I love

Elie Saab kjoler//Elie Saab

Var innom denne nydelige jentas blogg og fant disse fantastiske kjolene! Elsker detaljene og ikke minst fargene. Den siste kjolen er nok favoritten. Se også dette innlegget.

Nå må jeg jobbe med prøvemuntlig - kom opp i engelsk. Har så lite lyst..
- Sunniva 

Second hand shorts


Dagens antrekk.

Ut av en bukse jeg kjøpte på Fretex for noen dager siden fikk jeg denne shortsen her, er så fornøyd. Det eneste jeg har gjort er å klippe en god del av buksebeina, og brette opp kanten - et voilà! Jeg elsker fargen, og den er egentlig akkurat sånn jeg ville ha den! Dette skal jeg gjøre flere ganger, mye billigere og til og med bedre resultat enn å kjøpe ny! Har planer om å gjøre den litt mer slitt for et mer vintage look, og på neste shorts tror jeg at jeg vil feste på nagler. Mange ting man kan gjøre!

- Sunniva

Favourite of mine // jumpsuit


hm

Jeg synes den er skikkelig fin og søt, og den passer min stil veldig godt. Jeg gleder meg til å bruke den masse i sommer. Jeg gleder meg sånn til det blir vaarmt! Her er det nemlig ikke så varmt enda, i motsetning til absolutt alle andre blogger for tiden... (virker det som) Jaja, sånn er det vel å bo i Tromsø!


Hva synes du? 

favourite of mine
hm

Elsker den ! Kjøpte den for ikke så lenge siden, da jeg var i Oslo sist gang. Den passer til alt! Både high-waist bukser og denim shorts. Denne kommer jeg til å bruke mye!

Hva synes du ?
 

Ja, jeg vet at alle har favoritter i klesskapet osv nå for tiden, men det får bare være! Dumt å ikke kunne skrive om ting fordi at andre som er interessert i akkurat det samme som en selv skriver om noe man har lyst til å skrive om. hehe, jeg er så flink å forklare.
 

Nydelige sommerkjoler


hm, bikbok, nelly og topshop, hvis jeg ikke husker feil.

For noen dager siden hadde Mathilde et sommerkjoleinnlegg på sin nydelige blogg, og der var det mange fine kjoler! Her er noen av dem pluss noen til. Gleder meg sånn til sommeren! Har sikkert sagt det tusen ganger nå, haha..

Noen du likte?

hits