buys

EbayFor noen dager siden var jeg på utkikk etter en fin sekk som helst skulle ha et vintagelook og som hadde plass til macen og kamera. Jeg endte opp med å kjøpe denne nydelige vesken som faktisk også kan brukes som sekk! Gleder meg til å bruke den i sommer. Jeg kjøpte også noen småting i tillegg da, var jo så billig, heh. Nå venter jeg på at en ring med slange på, en hårtoppdonuthjelpeting (?), et uglesmykke og denne nydelige saken på bildet skal komme hjem til meg. Jeg betalte vel en 500 kanskje, for alt da, vesken kostet omtrent 450 tror jeg. Veldig fin bursdagsgave fra pappa, tusen takk! 

- Sunniva
 

New in


Noen av mine innkjøp de siste dagene, fikk ikke tatt bilder av alt, men det kommer nok. Kjøpte også de buksene jeg skal lage shorts med, en ganske vanlig dongeritights, hvit halv-turban, lebestift, primer, noen nattklær og morsdagsgave til i morgen. Veldig fornøyd! Hvis du lurer på hvor noe er fra, bare spør.

 

INNKJØP


Topp fra GinaTricot


Ny bh også, men det er nok ikke den jeg kommer til å bruke under. Fra hm.


Ring fra Glitter


Skjørt fra hm


Ballerinasko fra DinSkoDisse har jeg ikke kjøpt, men fått fra Karianne og Pappa. Synes de er kjempefine!

Nå er jeg i Oslo, og i dag kom Vilde hit. Vi har kost oss veldig, og det blir kjempekoselig å ha henne her til fredag. På fredag kommer Marte og hun blir til søndag, gleder meg! Savner henne sånn, og alle vennene mine. Det er det dumme med at jeg nesten aldri er i hjembyen min om sommeren!

Hva synes du?

Rosebowl


Bikbok

Endelig er den miin! Elsker den <3


Hva synes du?

Innkjøp 230411


Bikbok

Så ble det en liten shoppingtur i dag. Skulle egentlig kjøpe Rosebowl shortsen fra Bikbok, men de hadde den ikke i min str. der jeg var! Det kan hende de har den på en annen bikbok her, så jeg skal ringe på tirsdag. Håper de har den!

Hva synes du om innkjøpet?

innkjøp - interiør


Nille

Lysstøperiet

Kremmerhuset

I går var jeg i byen med mamma, vi skulle se etter bordpynt til konfirmasjonen. Det ble litt ekstra ting også da. Synes de tingene på det andre og tredje bildene var kjempefine! Det er så mye fint i butikkene for tiden. Vi var også å så på mobil, og jeg fant ut at jeg ville ha htc incredible s. Gleder meg til å få meg ny mobil! Den mobilen jeg har nå er bare en lånemobil, for jeg har selvfølgelig klart å ødelegge den gamle mobilen min. R.I.P. <3

Hva synes du om innkjøpet?
 

Innkjøp 150411


hm

I går kjøpte jeg denne herligheten fra hm, gleder meg til å bruke den i sommer med en fin shorts, stråhatt og fjærøredobber! Love <3

Har du begynt å kjøpe klær til sommeren?innkjøp


Alt fra hm.

I går og i dag var jeg på Tromsdalen vgs på hospitering. Jeg hadde valgt studiespes. på førstevalg til hospiteringen, men jeg har egentlig tenkt å gå på en annen videregående skole hvis jeg skal bo her til neste år. Jeg må nok innrømme at disse dagene var temmelig kjeeeedelig! Men det blir nok annerledes når man går der til vanlig.
Etter skolen tok jeg meg en liten tur på hm og bikbok. Jeg klarte selvfølgelig å glemme posen fra bikbok på prøverommet på hm, så de tingene får dere se senere!

Hva har du gjort i dag?

NYE KLÆR OG ACCESSORIES


Bikini fra hm, haha tidlig ute!


Veske fra hm 


Skjerf fra hm


Topp fra hm


Smykker fra Gina Tricot og Accessorize


Smykke og ring fra hm og GinaTricot


Solbriller fra GinaT


skurrete bilde, i know

Bluse fra hm - perfekt til high-waist bukse!

Bursdagsgaver fra Pappa og dem, elsker alt!

 

Hva synes dere?

 

DAGENS INNKJØP


Stråhatt fra h&m


Min forbokstav fra Kremmerhuset, den var så billig!


Flettehårbånd og fjærøredobber fra h&m


Shorts fra h&m og pengebok fra Glitter, blomsten og smykket er ikke nytt.

Tannlegebesøket gikk egentlig ganske greit. Jeg skal tilbake igjen (:() neste onsdag, og da håper jeg tanna blir seende vanlig ut igjen. Det er egentlig helt utrolig hvor fin tannlegene kan få en tann til å se ut! Jeg hadde knekt over halve tanna og nå er den nesten helt normal. Veldig glad for det, var ikke så pen med halv fortann..

Jeg dro ikke på skolen i dag da, for jeg så jo heeelt - ut med bedøvelsen og så gjorde det litt vondt. Etter sangen tok jeg meg en pitteliten tur i byen, og da kjøpte jeg mye fint! Elsker øredobbene og pengeboka. En del av de tingene er til sommeren, og gud som jeg gleder meg til den kommer! Det blir deeeilig!

 

Hva synes du om innkjøpet?

Nå er det bare én uke igjen til bursdagen min! 15 år, woho :-)

Innkjøp og knekt tann


Skjørt fra h&m 149,-

I går fikk jeg ikke blogget, men jeg føler at jeg har en ganske god grunn. Den ene fortannen min knakk (!!) nemlig, så da måtte jeg på et koselig besøk til tannlegen. Nå er tannen min "vanlig" igjen, men jeg tror jeg skal dra tilbake for å justere den litt i morgen. Huff, vil egentlig ikke.

Hva synes du om skjørtet?
Har du knekt en tann noen gang?

Dagens innkjøp
High-waist bukse fra Bikbok

I dag var jeg en tur hos mormor. Det var kjempekoselig! På vei hjem tok jeg meg en liten tur i byen, og da kjøpte jeg meg en high-waist bukse fra Bikbok. Jeg har en lignende bukse i en mørk "denimfarge", men den er ikke like høy. I tillegg kjøpte jeg også en joggetights (?) fra g-sport og en vanlig svart tynnstrømpebukse. Fornøyd!

Hva synes du om high-waist bukser? Fint eller ikke?


Ny genser


Genser fra Red Label

Ble møtt av denne nydelige genseren da Karianne og pappa kom inn døren for noen dager siden. Elsker den! Vet ikke hvorfor det er sånne "flekker" på den på bildet, men det var blitzen som gjorde det. Gleder meg til jeg har speilrefleks i hånda sier jeg bare!

 

what do you think?


New shoes


DinSko (bildet er tatt ute, så lyset ble litt blått)

 

Elsker dem! Jeg kjøpte dem på mandag, da jeg var i byen med Astrid og Anna. De kommer jeg til å bruke mye! Jeg kjøpte også en svart bluse, men jeg orket ikke å ta bilde av den. Dere får se den senere!

På fredag drar jeg til Oslo, til faren min. Jeg blir der til søndag om en uke, for jeg skal jobbe der i arbeidsuka som er da. Da skal jeg jobbe på det norske teateret! Gleder meg.

Nå skal jeg gjøre lekser, snakkes <3

 

hits