februar 2011

Day 2


haha, ble ikke fornøyd med redigeringen altså.

Nå er dag 2 på jobben over, og jeg har til nå bare hatt det fint! Alle er veldig hyggelige der, og det er ikke så mye stress. For de som ikke vet hva jeg snakker om jobber jeg nå på det norske teateret i Oslo i forbindelse med PRYO (arbeidsuke). Har egentlig ikke noe mer å dele på bloggen i dag, men jeg legger ut outfit i morgen tenkte jeg.

 

Hva jobbet/skal du jobbe med på din arbeidsuke?


Ny genser


Genser fra Red Label

Ble møtt av denne nydelige genseren da Karianne og pappa kom inn døren for noen dager siden. Elsker den! Vet ikke hvorfor det er sånne "flekker" på den på bildet, men det var blitzen som gjorde det. Gleder meg til jeg har speilrefleks i hånda sier jeg bare!

 

what do you think?


Aketur på HolmenkollenSammen med lillebrødrene mine og Karianne, stemoren min og pappa dro vi til Holmenkollen i dag og akte! Det var kjempemorsomt og veldig kaldt.. Men solen skinte så det gikk fint! Nå får vi besøk her, og  jeg blogger mer i morgen.

Hva har du gjort i dag?

15 things I love

♥ Solskinnsdager

♥ Regnvær

♥ Synge så høyt man kan når man er alene hjemme

♥ Bilder som gir inspirasjon

♥ Ferie og helger

♡Opposites always attract. Tumblr

♥ Folk man ikke kjenner som smiler til en

♥ Når man glemmer av tiden og bare snakker lenge med venninner

♥ Triste filmer

♥ Når man blir fornøyd med et bilde man har tatt selv

♥ Den følelsen når man får til noe en har lenge tenkt på

a little piece of nothingShining Like Stars

♥ Når man ikke klarer å legge fra seg en bok for man må lese videre

♥ Latterkrampe

♥ Når man er fornøyd med et antrekk eller et nytt plagg

♥ Bading

♥ Når man smiler for seg selv

shakes his death rattleshakes his death rattle

_bilder fra weheartit

 

Hva gjør deg glad?


Oslo

soool!

Nå er jeg i Oslo! I dag har jeg vært i byen og da møtte jeg søteste amanda! Sammen med søsteren hennes Julie gikk vi litt rundt i butikker og sånn. Koselig!

 

Nå skal jeg spise grøt med familjen!

Hva har du gjort i dag?

WishlistGinaTricot H&M BikBok

Noe av det som står på ønskelisten nå. Kanskje jeg får kjøpt noe av det når jeg er i Oslo :)

 

Står noe av dette på din ønskeliste?


New shoes


DinSko (bildet er tatt ute, så lyset ble litt blått)

 

Elsker dem! Jeg kjøpte dem på mandag, da jeg var i byen med Astrid og Anna. De kommer jeg til å bruke mye! Jeg kjøpte også en svart bluse, men jeg orket ikke å ta bilde av den. Dere får se den senere!

På fredag drar jeg til Oslo, til faren min. Jeg blir der til søndag om en uke, for jeg skal jobbe der i arbeidsuka som er da. Da skal jeg jobbe på det norske teateret! Gleder meg.

Nå skal jeg gjøre lekser, snakkes <3

 

Inspovegg
For ikke så lenge siden lagde jeg en inspovegg. Jeg klipte ut bilder og tekst, og limte dem på papp. Jeg hadde en inspovegg før, men den ble jeg kjempelei av. Og så følte jeg for å pynte litt på de grå veggene mine. Skulle ønske rommet mitt var hvitt! Grått er så ... grått.

 

Har du en inspovegg?

outfit og lookbook

Hype?

Hva synes du om outfitet?


Black Swan


//Google

I går var jeg med noen venninner å så black swan på kino. Selv om den var litt skummel, anbefaler jeg alle å se den! Jeg synes det var en veldig bra film. Etter kinoen dro vi til Marte, og så overnattet noen av oss der. Det var en kjempekoselig kveld! Nå har jeg akkurat kommet hjem, og snart skal jeg ordne meg, spise og så skal jeg på revymøte i kveld. Vet egentlig ikke helt hva som kommer til å skje der, men det blir sikkert gøy!

I dag er det jo forresten morsdag! Mamma <3

 

Har du sett Black Swan?

 


Happiness

_privat

Som jeg har sagt, har jeg ikke vært så fornøyd med kvaliteten på bildene mine, men i går fant jeg ut mange nye måter å redigere på i gimp! Jeg leste blogger og så videoer på youtube, så nå klarer jeg endelig å redigere bildene så å si som jeg vil. Jeg har ikke funnet ut alt ennå, men det håper jeg kommer etter hvert!

Jeg deltar forresten med dette bildet i fotokonkurransen til Mathilde, hvor man kan vinne et gavekort fra Japanphoto! Ønsk meg lykke til!

 

Er du flink å redigere bilder?


outfit

I dag har jeg bare slummet i koseklær og sittet i sofaen og sett på tv, elsker å ha fri fra skolen! Siden jeg da ikke har verdens fineste klær på meg, tenkte jeg at jeg kunne legge ut et outfit fra noen dager siden i stedet. Det er det outfitet jeg har på meg på headeren.


Jumpsuit hm | Øredobber Accessorize | Ring Cubus
Det irriterer meg sånn at for eksempel photoscape og paint.net ikke er for mac! De redigeringsprogrammene jeg har er ikke akkurat til å skryte av. Jeg får vel bare sette photoshop på ønskelisten, og leve med det. Så se bort i fra den sykt fine redigeringen.. (hehe)
Hva synes du om outfitet?

in the future

 

Ting som kommer på bloggen min:

 

♥ Wishlist

♥ Outfits

♥ Inspoveggen min

♥ Accessories

♥ Hårtips

♥ Anbefalinger av blogger/ting

♥ Bilder

♥ My favorites - klær

 

elephants feathers ♥Just Breathe

Flere forslag?

 

Sunniva

ny blogg

Nå har jeg laget meg en ny blogg! Jeg har savnet å blogge! Tanken er at jeg skal prøve å blogge så godt jeg kan, men jeg tror jeg skal ta det litt sånn som det kommer. Jeg er ganske opptatt med skole, dans og sang, så vi får se! Jeg hadde en blogg før (Suunniivva), men jeg sluttet å blogge for en god stund siden. Jeg hadde ikke tid, og som de fleste sikkert vet tar blogging MYE tid. Ikke det at jeg har bedre tid nå da..

Etter konfirmasjonen min vil bloggen bli mye bedre for da skal jeg få meg speilrefleks. Men til da er det mitt gode, gamle digitalkamera som vil bli brukt! Håper denne bloggen blir bra :-)


//photo by me

 

Sunniva

hits