februar 2012

Bergen.

//arkivbilder

Disse bildene er fra Bergenturen jeg hadde på slutten av ferien i fjor sommer. Var en utrolig koselig tur, skulle gjerne vært der nå! Har en god del av familien min der i tillegg til at det er der jeg er født, og bodde mine to første år der. Håper at jeg får tatt meg en tur i sommer!

- Sunniva
 

Better times.


//arkivbilder

Jeg savner sommeren, det skal bli så deilig når den kommer. Det er så mye snø her, det er altfor kaldt å gå med det jeg vil! Håper det blir fint vær neste uke når jeg skal få min lille dose med vår i Oslo, blir utrolig deilig å kunne gå utenfor døren uten å måtte fryse.

- Sunniva 

The perfect room

259528-10-1323528317282_large

♥ drawing make me happy! | Flickr - Photo Sharing!chill

259528-10-1323528312903_large

Ne_large

wet behind the ears., via.auroramohn -

          Imagedisplay11_largenightmare    Dreaming with our hands and dreaming with our minds on Flickr - Photo Sharing!

  Tumblr_lm9yrfbipm1qcsuwzo1_500_large

dreamer wall decal by decalLOVE on Etsy - waneloExcitingly Eclectic Design by Nina Jizhar Interiors « Design Shuffle Blog
//weheartit

Skulle gjerne hatt noen av disse rommene her. Hater mine grå vegger. De er så.. grå.

- Sunniva

 

Personlig almanakk


//personligalmanakk.no

Denne søndagen har stort sett gått kun i å lage forside og bakside til den nye almanakken min.. Det tok utrolig lang tid å lage collage! Jeg ble hvertfall fornøyd med resultatet, nå må jeg bare vente til jeg får almanakken i posten. Jeg valgte å ha med prøveplan og gjøremål i tillegg til et lite treningsskjema hver dag. Forhåpentligvis skal jeg klare å ha noen gjøremål jeg skal ha gjort i løpet av hver uke, ettersom jeg nå har så mye jeg skulle ha gjort at jeg ender med å ikke gjøre noe. Jeg trenger å få organisert hverdagen min.. Til det er denne almanakken perfekt!

- Sunniva 

Bows and pearlsI dag har jeg en del ting jeg må gjøre, nå skal jeg til byen for å dra på cafe med to av mine beste venninner, så skal jeg på trening senere. Har en del bilder fra de siste dagene jeg vil legge ut, skal se om jeg får gjort det i kveld!

- Sunniva

Outfit - vintage shortsJeg har blitt så glad i denne shortsen, den er akkurat sånn jeg så for meg at den skulle bli da jeg klipte av buksebena. Det var som alltid utrolig kaldt å ta bildene ute, men hva gjør man ikke for bloggen, haha.

metallfarget genser GinaTricot / shorts Second Hand / sko Nilson Shoes / smykke H&M / ear cuff Glitter / armbånd Monki bl.a.

- Sunniva 

Bikbok wishes


//Bikbok

Så mye fint! Jeg ser for meg at toppene blir veldig fine til shorts nå i sommer, og gensere er det fullt bruk for her i Norge på sommeren også. Jeg likte veldig godt den siste svarte toppen, så veldig fin ut! Det kan likevel hende at den ikke ser så fin ut på, det gjenstår å se, jeg skal hvertfall prøve den! Har lagt alt på ønskelisten min, la oss bare håpe at noen som har planer om å kjøpe meg bursdagsgave (bare en måned til) ser det her.. >Ønskeliste< Hvis ikke får jeg vel kanskje investere i noe av det selv!

- Sunniva 

Elie Saab kjoler//Elie Saab

Var innom denne nydelige jentas blogg og fant disse fantastiske kjolene! Elsker detaljene og ikke minst fargene. Den siste kjolen er nok favoritten. Se også dette innlegget.

Nå må jeg jobbe med prøvemuntlig - kom opp i engelsk. Har så lite lyst..
- Sunniva 

Velvet dress


Bilder fra bursdagen i går, gikk med kjole fra H&M, dressjakke fra H&M, øredobber fra Glitter, ring fra H&M og sko fra DinSko tror jeg. Jeg tror jeg endret hårfrisyre sånn tre ganger i løpet av kvelden, haha. Var hvertfall veldig koselig! Bildene av outfitet er fra etter jeg kom hjem, så sminken var ikke helt som den skulle!

- Sunniva 

Saturday.

På disse bildene har jeg sett på et tutorial på youtube når jeg redigerte dem, det er så mange bra tutorials man kan finne! Hvis du ikke synes du kan nok om redigering anbefaler jeg å se et par tutorials og så prøve deg litt frem. Det er så stor forskjell på et uredigert og redigert bilde. Nå skal jeg en liten tur til byen, så skal jeg i bursdag til Guro i kveld, gleder meg!

- Sunniva

Hurting hearts.


Egentlig hadde jeg ikke tenkt å legge ut disse bildene, men jeg gjør det allikevel. Jeg tok de i fjor sommer, i et lite kreativt øyeblikk, heh.

No expectations. No disappointments.Genser VeroModa / Veske H&M / Accessories H&M og Glitter

Siden jeg ikke følte for å redigere bilder akkurat nå legger jeg ut dette outfitet som jeg la ut på lookbook for en stund tilbake. Jeg kjenner at jeg gleder meg til det blir lysere større deler av dagen her oppe i nord! Jeg får jo ikke tatt bilder i dagslyset når det er mørkt allerede når jeg kommer hjem fra skolen..

Northern wind
Bluse H&M / kjole H&M / tights Cubus / sko H&M / halv-turban Cubus / Accessories H&M, Bikbok og Accessorize

Må skynde meg, vi snakkes!
- Sunniva 

Second hand shorts


Dagens antrekk.

Ut av en bukse jeg kjøpte på Fretex for noen dager siden fikk jeg denne shortsen her, er så fornøyd. Det eneste jeg har gjort er å klippe en god del av buksebeina, og brette opp kanten - et voilà! Jeg elsker fargen, og den er egentlig akkurat sånn jeg ville ha den! Dette skal jeg gjøre flere ganger, mye billigere og til og med bedre resultat enn å kjøpe ny! Har planer om å gjøre den litt mer slitt for et mer vintage look, og på neste shorts tror jeg at jeg vil feste på nagler. Mange ting man kan gjøre!

- Sunniva

You deserve better.
I morges vekket jeg moren min med gave og det jeg kunne finne av godsaker på kjøkkenet - gulrot, nøtter og rosiner, sånne ting. Vi har aldri noe godt, haha. Jeg hadde i tillegg litt te, telys og et kort, hun ble kjempeglad! Glad i deg, mamma <3

Har du gjort noe for moren din i dag?
 

New in


Noen av mine innkjøp de siste dagene, fikk ikke tatt bilder av alt, men det kommer nok. Kjøpte også de buksene jeg skal lage shorts med, en ganske vanlig dongeritights, hvit halv-turban, lebestift, primer, noen nattklær og morsdagsgave til i morgen. Veldig fornøyd! Hvis du lurer på hvor noe er fra, bare spør.

 

The Darkest of Times

Genser Weekday / Skjørt Weekday / Accessories H&M og Bikbok

Friday I'm in love.Endelig klarte bildeopplasteren å laste opp dette bildet, hadde bare sånn 10 forsøk før det gikk.. Skulle blogge tidligere i dag, men pga det problemet ble det ikke som jeg ville! Jeg har akkurat kommet hjem fra musikaløving, kjenner at jeg begynner å glede meg til forestillingen i mars! Tidligere i dag var jeg hos naprapat og fikk nåler i nakken, kjentes ut som om jeg skulle dø hvert øyeblikk selv om jeg faktisk overlevde! Fikk meg en god shoppingtur etter timen, skal legge ut bilder av det snart.

VintageDet er så utrolig herlig at jeg har fri i morgen! Tidlig helg <3 Etter skolen var jeg innom Fretex for å se om jeg fant en bukse som passet til å gjøre om til shorts - helgeprosjektet mitt haha. Jeg fant to bukser som jeg tror passer perfekt, så fant jeg også en dongerijakke som var kjempefin! Tror aldri jeg har funnet noe secondhand som jeg er så fornøyd med. Gleder meg til resultatet! 

Hold your head up high.


//copyright

Bildet er tatt utenfor Gardermoen i romjulen tror jeg det var, var så fin himmel! Det er faktisk fire bilder satt sammen i et, så jeg har redigert det veldig mye. Det var nemlig fine ting i hvert bilde, men ingen var komplette. Redigerte bildet litt forskjellig, likte nok det siste best, tror jeg. Hva synes du?

Feeling Inspired

lovetabii: May 2010Fuckin' PerfectElementsBea EngelLondonLive ?PétalesBecause of you.Instagramskinny love.∞this is me ...thenPerswhiaznVictoria's Vintage ♥SWEETPEA + FAWNUntied Ribbons | Flickr - Photo Sharing!Cinnamon Cup | Flickr ? Condivisione di foto!These lights will inspire youTimeless | Flickr - Photo Sharing!These lights will inspire youCaroline Maria - Hverdag & mote -Le Cahierje t'aimePinger - świetni ludzieThe beauty of inspirationauroramohn -MagnifiqueTumblr
//weheartit

Å pynte veggene på rommet mitt er noe jeg alltid har i bakhodet, så når jeg finner fine bilder, lagrer jeg dem. Nå har jeg utrolig mange bilder, jeg skulle bare ønske at det ikke hadde tatt så mye tid å få de fra macen til at de henger på veggen. For en ukes tid siden tegnet jeg ganske mange hårfrisyrer og hengte opp tegningene. Synes det ble ganske fint faktisk. Skal legge ut bilde senere! Det her er noen av bildene jeg har funnet på weheartit, utrolig fin side for inspirasjon til bilder og mote. Skulle gjerne vært like flink å ta bilder selv! 


Plus D'hiver

Det har vært helt utrolig kaldt i dag! Var vel opp mot 20 minusgrader store deler av dagen, har tydeligvis ikke vært så kaldt her siden en gang på 60-tallet.. Går ut i fra at det ikke bare er jeg som gleder meg til sommeren! Dere aner ikke hvor lang tid jeg har brukt på å redigere disse bildene.. noen ganger vil bildet bare ikke bli fine! Jeg så forresten Maria Mena på flyplassen i dag, amahgahd! haha. 

Kåpe H&M / Genser H&M / shorts Bikbok / sko H&M / smykke Bikbok

Sunday is no fun day

Denne helgen har gått til nachos, jentekveld, tumblr, redigering, facebook og fotografering. Jeg har tatt 700 bilder til sammen de tre siste dagene... Det var plutselig så mange ting å ta bilde av! Og så var det utrolig mye sol. Jeg tok blant annet bilder av et par outfits, legger de ut så fort jeg har redigert dem! Vurderte å blogge på tumblr, men jeg velger å blogge på denne bloggen. Tumblr er mer for inspirasjonsbilder og ikke blogg, egentlig!

Sunday - Bloc Party
musicnodes

The Magic of Us

New beginning

Nå skal jeg begynne å blogge. Jeg skal blogge minst annenhver dag og jeg skal ha fine bilder og outfits og mote og fotografi og andre ting jeg elsker. Jeg skal ha innlegg med kleine engelske overskrifter som ikke har noe med innlegget og gjøre og jeg skal ha masse lesere og kommentarer for jeg har så bra blogg. Jeg skal ikke tenke på det andre på blogg.no skriver om, jeg skal gjøre ting på den måten jeg vil og det skal bli bra. Ja, mine venner, dere kan sjekke bloggen min oftere for nå skal jeg blogge. :D:D:D

hits