mars 2011

OUTFIT 300311


jumpsuit GinaTricot Belte hm Cardigan Bikbok Ring hm

Suuper kvalitet på bildene, nesten så jeg ikke trenger speilrefleks egentlig, de blir jo mye finere med mitt kamera! Eller ikke.. Haha, i dag må jeg pugge til en franskprøve jeg skal ha i morgen. Ellers har jeg trening litt senere. Gleder meg til det blir helg! Hva skulle vi gjort uten den? I ♥ helg

 

Liker?
 

Don't panic

De siste dagene har jeg vært opptatt med mye trening og så har jeg selvfølgelig klart å bli syk. Igjen! For fjerde gang etter jul! hva er galt med meg? hm.


Dyna og teen har vært mine bestevenner denne helgen!

  

Min nye favorittsang <3

 

Vært syk i det siste?


innkjøp


Alt fra hm.

I går og i dag var jeg på Tromsdalen vgs på hospitering. Jeg hadde valgt studiespes. på førstevalg til hospiteringen, men jeg har egentlig tenkt å gå på en annen videregående skole hvis jeg skal bo her til neste år. Jeg må nok innrømme at disse dagene var temmelig kjeeeedelig! Men det blir nok annerledes når man går der til vanlig.
Etter skolen tok jeg meg en liten tur på hm og bikbok. Jeg klarte selvfølgelig å glemme posen fra bikbok på prøverommet på hm, så de tingene får dere se senere!

Hva har du gjort i dag?

Looking at you


_privat - Deltar med dette bildet i prosjektet til carolinemaria. (linking funker ikke)

 

har ikke tid til å blogge så mye i dag, busy torsdag!

 

Nydelige sommerkjoler


hm, bikbok, nelly og topshop, hvis jeg ikke husker feil.

For noen dager siden hadde Mathilde et sommerkjoleinnlegg på sin nydelige blogg, og der var det mange fine kjoler! Her er noen av dem pluss noen til. Gleder meg sånn til sommeren! Har sikkert sagt det tusen ganger nå, haha..

Noen du likte?

15 ÅR I DAG !


litt av bursdagsoutfitet.

wohoo, endelig 15! no more fjortizz, haha. Nå har jeg kommentert de fleste gratulasjonene på facebook, hva gjorde man egentlig før facebook? hm. Senere blir det en liten familiebursdag og så skal jeg på trening. Har hatt en kjempefin dag så langt!

wohoo, bursdaaag! 

NYE KLÆR OG ACCESSORIES


Bikini fra hm, haha tidlig ute!


Veske fra hm 


Skjerf fra hm


Topp fra hm


Smykker fra Gina Tricot og Accessorize


Smykke og ring fra hm og GinaTricot


Solbriller fra GinaT


skurrete bilde, i know

Bluse fra hm - perfekt til high-waist bukse!

Bursdagsgaver fra Pappa og dem, elsker alt!

 

Hva synes dere?

 

Bursdagsshopping


Ny h&m-butikk i Bogstadveien, 4 etasjer med klær og litt interiør - love !

Jeg er såå fornøyd med det jeg har fått i dag! Siden jeg har bursdag på mandag fikk jeg penger av pappa og familjen til å kjøpe meg det jeg ville. Så i dag tok jeg meg en god runde i bogstadveien i Oslo og det var så mye fint! Dere skal få se innkjøpet i morgen, gled dere. Tror faktisk aldri jeg har vært så fornøyd!

 

Hva gjør dere denne lørdagen?

In the starsIn Ozloo. Som jeg pleier sto jeg opp kl 5 i dag, og var opplagt som vanlig, klar for nye eventyr!
..not. Da jeg kom hit i 10-tiden sov jeg i 5 timer, jeg var så trøtt. Senere skal vi spise taco, og i
morgen tror jeg at jeg skal ta meg en liten bytur!


Hva synes du om bildene?

Outfit og tur


Dagens outfit! Blazer Zara Shorts GinaT Pengebok Glitter
Astrid <3
Hilde og Amanda <3

Selv om solen skinte vil jeg ikke si at det var en veldig vellykket klassetur. Vi skulle egentlig gå på skøyter, men banen var selvfølgelig dekt av snø, og det var veldig hardt i akebakken. Hvis man skulle ake ble det på eget ansvar.. Nå skal jeg spise, og så skal jeg på dans. Må pakke senere, Oslo i morgen tidlig!

Hva synes du om dagens outfit?

The Boy In The Striped Pyjamas

Sitter med nesen dypt i denne boken atm. Jeg skal ha lest den ferdig til fredag, og jeg er ikke halvveis en gang! For ikke å snakke om at jeg ikke kommer til å få tid til å lese noe i morgen. Jaja, må vel bare fortsette! Har ikke så mye å skrive om i dag, skal lese litt til og så tror jeg rett og slett at jeg tar kvelden.

Leser dere en bok for tiden?

Outfit 150311


Blondetopp Cubus High-waist bukse BikBok Kilehælsko DinSko Øredobber h&m Jakke h&m


haha, fint.

Dagens outfit. Hadde på meg en ring også, men den lå i lomma atm. Fy, det er kaldt ute! Hvis jeg en gang flytter til Frankrike skal jeg virkelig kose meg i den varmen de har der nå! Åh, det hadde vært deilig, hihi. Og ja, jeg vet, kvaliteten suuger, ikke lenge igjen til konfirmasjon!

 

Liker?

DAGENS INNKJØP


Stråhatt fra h&m


Min forbokstav fra Kremmerhuset, den var så billig!


Flettehårbånd og fjærøredobber fra h&m


Shorts fra h&m og pengebok fra Glitter, blomsten og smykket er ikke nytt.

Tannlegebesøket gikk egentlig ganske greit. Jeg skal tilbake igjen (:() neste onsdag, og da håper jeg tanna blir seende vanlig ut igjen. Det er egentlig helt utrolig hvor fin tannlegene kan få en tann til å se ut! Jeg hadde knekt over halve tanna og nå er den nesten helt normal. Veldig glad for det, var ikke så pen med halv fortann..

Jeg dro ikke på skolen i dag da, for jeg så jo heeelt - ut med bedøvelsen og så gjorde det litt vondt. Etter sangen tok jeg meg en pitteliten tur i byen, og da kjøpte jeg mye fint! Elsker øredobbene og pengeboka. En del av de tingene er til sommeren, og gud som jeg gleder meg til den kommer! Det blir deeeilig!

 

Hva synes du om innkjøpet?

Nå er det bare én uke igjen til bursdagen min! 15 år, woho :-)

Innkjøp og knekt tann


Skjørt fra h&m 149,-

I går fikk jeg ikke blogget, men jeg føler at jeg har en ganske god grunn. Den ene fortannen min knakk (!!) nemlig, så da måtte jeg på et koselig besøk til tannlegen. Nå er tannen min "vanlig" igjen, men jeg tror jeg skal dra tilbake for å justere den litt i morgen. Huff, vil egentlig ikke.

Hva synes du om skjørtet?
Har du knekt en tann noen gang?

Pärlor
_privat

Jeg er nesten litt stolt. JEG har trent i vinterferien! haha, Marte og jeg dro til kulturskolen i dag for å øve til eksamen. Ja, eksamen, for vi er så heldige her at vi tar eksamen i ballett. Jeg gruer meg sånn! Håper jeg ikke stryker, hvertfall. Senere kommer Marte hit, da skal vi forhåpentligvis klare å ikke spise for mye usunt.. hehe.

Hva skal du gjøre denne fredagskvelden?

People always leaveKofferten er pakket og snart er vi på vei til flyplassen. Gleder meg til å se Marte i morgen, vi skal få det så koselig!


Noen som reiser like ofte som meg?

Snakkes i Tromsø <3

Photo: Rose


_privat

Lite å gjøre i dag, men sånn er jo ferie! Skal til Vilde eller Thea litt senere, blir sikkert koselig. I morgen drar jeg tilbake til Tromsø, og på fredag har jeg og Marte store planer. Hadde ikke så mye å skrive om nå, egentlig.

Hva synes du?

 


Follow my blog with bloglovin

 

Dagens innkjøp
High-waist bukse fra Bikbok

I dag var jeg en tur hos mormor. Det var kjempekoselig! På vei hjem tok jeg meg en liten tur i byen, og da kjøpte jeg meg en high-waist bukse fra Bikbok. Jeg har en lignende bukse i en mørk "denimfarge", men den er ikke like høy. I tillegg kjøpte jeg også en joggetights (?) fra g-sport og en vanlig svart tynnstrømpebukse. Fornøyd!

Hva synes du om high-waist bukser? Fint eller ikke?


old clock


_privat

Har brukt dagen på å redigere bilder, herlige med fri! Gruer meg til skolen begynner igjen, savner det ikke akkurat. Nå skal jeg bare nyte vinterferien og kose meg med meksikansk burrito! Nam.

Tycks?

 

photos

Hva synes du?

Dear saturday

 

Ja.. det begynte med at jeg ble syk og så ble det bare flere og flere dager uten blogging og så gikk det plutselig en uke! Jeg som klarte meg så bra. Ok, nå er jeg tilbake. Det er vinterferie og jeg skal blogge masse!

184662_1820169740706_1134049782_2129321_2159544_n_large
/weheartit

Dere vil aldri tro hva jeg gjorde i dag da; jeg badet i havet! Helt spontant! Jeg var en tur på kjerringøy, litt utenfor Bodø, og så kjørte vi forbi en strand. Jeg syntes det så så fristende ut å bade, så da tok jeg meg bare rett og slett et lite bad! Haha, litt sykt egentlig. Jeg dukket faktisk under med hodet og tok 5 svømmetak! Neida, ikke kaldt i det hele tatt!

Nå skal jeg ta meg en dusj, og så skal jeg dra til Vilde <3 Snakkes!

 

Litt rot i designet akkurat nå, holder på å fikse på det!


hits