mars 2012

Chaos in my head


Tiden som har gått og tiden som kommer har hatt og er stressende til tider. Jeg har prioritert blogg en god del i det siste, noen ganger kanskje mer enn jeg burde. Tingen er at til jeg har fått orden på noen tanker i hodet mitt og jeg har fått en raskere data, velger jeg å ta en pause. Med min treige maskin bruker jeg for lang tid på hvert innlegg og det går bare ikke! Formatering - øverst på min to do-liste. Jeg har også en god del arrangement i ukene framover, så jeg vil rett og slett ikke ha tid til å klare å blogge. Men ikke fortvil, jeg kommer tilbake! Selv om jeg ikke lover noen ting, vil jeg være tilbake på bloggfronten om en måneds tid ca - la oss si 15. april. Jeg synes det er utrolig kjipt, men noen ganger må man stole på seg selv og de valgene man tar. Akkurat nå prioriterer jeg rett og slett på den måten jeg tror er best for meg. 


Håper dere kommer tilbake når jeg gjør det!

- Sunniva Halstensen
 

Goodiebag from Marni/H&M

For noen dager siden fortalte stemoren min meg at hun hadde en goodiebag fra H&M som var fra åpningen til Marni eller noe sånt, og at jeg kunne få den. Jeg hadde aldri trodd at det skulle være så mye fint! 2-3 blader, en bok av forfatteren til "P.S. I love you", sjokolade, gavekort på frisøren jojo & friends på 400kr, Essie neglelakk, Clarins bodyscrub, Calvin Klein parfyme og en mascara - jeg kunne rett og slett ikke si nei takk. Ellers så har det vært en god del shopping denne uka, men ikke tilsvarende mengde kjøping. Det ble et grått korsett og en blå silketopp (skal ikke være så krøllete) fra Bikbok, i tillegg til litt hårpynt fra H&M + en skjorte fra GinaTricot som jeg skal vise dere senere. Fornøyd!

- Sunniva

 

EbayFor noen dager siden var jeg på utkikk etter en fin sekk som helst skulle ha et vintagelook og som hadde plass til macen og kamera. Jeg endte opp med å kjøpe denne nydelige vesken som faktisk også kan brukes som sekk! Gleder meg til å bruke den i sommer. Jeg kjøpte også noen småting i tillegg da, var jo så billig, heh. Nå venter jeg på at en ring med slange på, en hårtoppdonuthjelpeting (?), et uglesmykke og denne nydelige saken på bildet skal komme hjem til meg. Jeg betalte vel en 500 kanskje, for alt da, vesken kostet omtrent 450 tror jeg. Veldig fin bursdagsgave fra pappa, tusen takk! 

- Sunniva
 

Looks I love

I'm addicted to wasting time.Jeg har prøvd å forandre litt på designet de siste to dagene, er ikke helt ferdig (får ikke til :@) men jeg vet hvordan jeg vil ha det til slutt - tror det blir fint! Nå står nok en shoppingtur for tur! wihuu. Synd at jeg ikke har penger... det er kjipt ass.

- Sunniva
 

Fields of GoldFlyet landet 11.40 på Gardermoen, og nå blogger jeg fra hybelen i pappas leilighet i Oslo sentrum. Jeg tok meg en liten bytur tidligere i dag, men bortsett fra det har jeg ikke gjort så mye. Har tatt en del bilder i dag, men de får dere evt. se senere, orker ikke redigere dem nå. Er ikke lett å ha for mye å blogge om! høhø.

- Sunniva 

Perfection is a flaw.Outfit fra i dag og i går, ble fra to forskjellige steder i og med at jeg tok bilde av outfitet i går også. Har hatt en utrolig koselig helg, men det blir forhåpentligvis bare enda bedre (og varmere?) å dra til Oslo i morgen tidlig. Nå skal jeg bare pakke, så stuper jeg i seng. Kjenner det skal bli godt å legge seg!
 
- Sunniva
 

Bodø pt. 2

Flere bilder fra i går. Jeg var innom Bodø domkirke (mamma jobbet der før) for å øve på pianoet til ukm neste uke, jeg måtte ta bilde av glassmaleriet bak alteret - var så fine farger! Er utrolig fint vær i dag også, så nå skal jeg få meg en liten luftetur med Vilde for å nyte solen - elsker finvær! 

- Sunniva

Bodø pt. 1

Her i Bodø, som i hele Norge, har det vært utrolig fint vær i dag. Jeg kjenner faktisk at jeg er kommet lenger sør, selv om det ikke er så mye. Nå er jeg på
besøk hos en av mine beste venninner, Vilde, og jeg skal overnatte her til i morgen. I dag fikk jeg også tatt meg en liten tur innom dansestudioet jeg danset
på før, det er alltid så koselig å se igjen gamle venner herfra! Synd jeg ikke er her lenge nok til å treffe alle, men sånn er det vel bare. Legger ut dagens
outfit og flere bilder i morgen formiddag, kan nok ikke bare blogge når jeg er her.. 

- Sunniva
 

Blondekjole med gulldetaljer
Denne kjolen brukte jeg på juleballet for to år siden, og til nå har den hengt bakerst i skapet sammen med de andre finkjolene mine. Da jeg valgte ut dette antrekket fikk jeg øye på den, og hverdagslig nok til at jeg kan bruke den er den jo absolutt, spør du meg. Den er litt liten over pusteområdet, men jeg overlever, er jo bare dumt å ikke få brukt den. Elsker det hvite blondestoffet sammen med den grå strømpebuksen - ble komplett med den pudderrosa jakken over, gulltilbehør og røde lepper!


- Sunniva

Rosa dressjakke H&M / Kjole H&M /  Strømpebukse H&M / Smykke GinaT / Øredobber Bikbok

hits