april 2011

Things are gonna get better now


_privat

Nå løper jeg til Marte før vi drar å ser polarshow, som er skolerevyen på skolen min. Gleder meg til å se den! Jeg legger kanskje ut en liten wishlist senere i dag. Ønsker dere en fin dag videre!

Hva gjør du i dag?
 

Rosebowl


Bikbok

Endelig er den miin! Elsker den <3


Hva synes du?

photo: reflection


_privat


I dag har jeg virkelig trent! Jeg var på Kulturskolen med Marte og noen andre, og så øvet vi til eksamen. Nå er jeg skikkelig sliten. Men det går nok bra for nå lager mamma smoothie, og så skal jeg og Hege, stesøsteren min, se film før hun og stefaren min må dra. I know, det var sikkert kjempeinteressant!

Hva synes du om bildet?
 

Favourite of mine // jumpsuit


hm

Jeg synes den er skikkelig fin og søt, og den passer min stil veldig godt. Jeg gleder meg til å bruke den masse i sommer. Jeg gleder meg sånn til det blir vaarmt! Her er det nemlig ikke så varmt enda, i motsetning til absolutt alle andre blogger for tiden... (virker det som) Jaja, sånn er det vel å bo i Tromsø!


Hva synes du? 

CRAVING


Jeg har skikkelig lyst på denne bikinien fra hm! Med en gang jeg ser den, skal jeg kjøpe den. Den har ikke kommet i butikkene her enda, så jeg må nok vente litt. Men  det er jo ikke sommer enda!

Har du kjøpt deg bikini til sommeren?


Innkjøp 230411


Bikbok

Så ble det en liten shoppingtur i dag. Skulle egentlig kjøpe Rosebowl shortsen fra Bikbok, men de hadde den ikke i min str. der jeg var! Det kan hende de har den på en annen bikbok her, så jeg skal ringe på tirsdag. Håper de har den!

Hva synes du om innkjøpet?

The feeling you get


I dag har jeg storkost meg i Målselv i bakken der. Vanligvis står jeg på snowboard, men i dag prøvde jeg slalom i stedet for. Det gikk kjempebra! Elsker den følelsen man får når man kjører kjempefort ned bakke, og man kjenner vinden i mot en. Det er derfor jeg ikke har fått blogget så mye idag, men dere forstår sikkert!

Har du stått i bakken i år?
 

cup of tea


_privat

Jeg synes dette smykket er så søtt! Fikk det av søsteren min fra da hun hadde vært i København. Nå er hun på besøk her, siden det er påskeferie. Vi og stesøsteren min som bor i Bodø ser på Se Opp. Den er skikkelig trist! Jeg lover at jeg skal ha litt mer varierte innlegg i morgen!

 

Hva synes du om bildet?
 

Hanging by a moment


_privat

INSPIRATION - MNE

I just want to be wonderfulmne - livin' my life in Singapore -mne - livin' my life in Singapore -mne - livin' my life in Singapore -mne - livin my life in Singapore -mne - livin' my life in Singapore - This is how I rollmne - livin' my life in Singapore -mne - livin my life in Singapore -mne - livin my life in Singapore -mne - livin' my life in Singapore -mne - livin' my life in Singapore -mne - livin my life in Singapore - mne - livin my life in Singapore -mne - livin my life in Singapore -mne - livin my life in Singapore -EIGHT SIMPLE LETTERS
/mne.blogg.no

Verdens beste blogger <3<3<3

 

Tar hun ikke bare helt nydelige bilder?
 

Adele

Jeg synger på den sangen hele tiden, den er såå fin!
Adele er så pen også. Elsker henne og sangen!

 

Hørt sangen før?
 

FØR OG ETTER - REDIGERING

Før og etter:


_privat

Det er ganske stor forskjellig, egentlig. Jeg har prøvd meg litt fram og funnet en metode som passer meg og hvordan jeg vil ha bildene mine. Bildene ser faktisk bedre ut når man har redigert de. Hvis noen har noen redigeringstips, si gjerne i fra! 

Redigerer du bildene dine?
 

Pictures of me
Fotograf: Pauline

I går hadde jeg og Pauline en photoshoot, og nå står jeg igjen med fire bilder som kan bli mitt nye profilbilde på facebook. Klarer ikke bestemme meg! Si gjerne hvilket du synes er finest. Btw, de to i midten er ikke redigert, så de er litt grå i fargene. Nå må jeg rydde rommet mitt litt, det er bare et stort rot..


Hvilket synes du var finest?

Best friends


<3


I dag var jeg med Marte og Pauline å sto på skøyter i ishallen her i Tromsø. Det var kjempegøy, har ikke stått på skøyter på flere år! Fikk litt vondt i føttene da.. Men koselig var det uansett! Nå har vi spist taco og godteri, og sett Sex and the City 2. Pauline og kanskje Marte skal overnatte her, og vi tenkte vi skulle ha en liten fotoshoot nå snart! Resultatet får dere vel se i morgen.

Hva har du gjort i dag?
 

Tumblr.Denne dagen har gått til å legge ut over 40 bilder på min nye >tumblr<, og dermed har spammet Twitter'en min veldig mye.. vops. Ble inspirert av fashioncookie til å lage meg tumblr. Hun har verdens fineste header! Ta en titt innom henne, hvis du ikke har vært der før.

Har du tumblr?
 

5 innlegg på to dager *klapp på skulderen*

innkjøp - interiør


Nille

Lysstøperiet

Kremmerhuset

I går var jeg i byen med mamma, vi skulle se etter bordpynt til konfirmasjonen. Det ble litt ekstra ting også da. Synes de tingene på det andre og tredje bildene var kjempefine! Det er så mye fint i butikkene for tiden. Vi var også å så på mobil, og jeg fant ut at jeg ville ha htc incredible s. Gleder meg til å få meg ny mobil! Den mobilen jeg har nå er bare en lånemobil, for jeg har selvfølgelig klart å ødelegge den gamle mobilen min. R.I.P. <3

Hva synes du om innkjøpet?
 

Bursdagsoutfit


Blazer Zara

Kjole Gran Canaria

Ring GinaT

_privat


 

Om litt drar jeg til Geraldines b-party! Det blir kos <3 I morgen skal dere få se hva jeg kjøpte da jeg var i byen i dag, til rommet mitt. Btw, jeg prata med Torbjørn Barth fra fjorårets paradise i dag. hehe, han lånte til og med mobilen min!! omgomg, lixm! Haha, jeg er så kul..

 

Hva synes du om outfitet?

Innkjøp 150411


hm

I går kjøpte jeg denne herligheten fra hm, gleder meg til å bruke den i sommer med en fin shorts, stråhatt og fjærøredobber! Love <3

Har du begynt å kjøpe klær til sommeren?favourite of mine
hm

Elsker den ! Kjøpte den for ikke så lenge siden, da jeg var i Oslo sist gang. Den passer til alt! Både high-waist bukser og denim shorts. Denne kommer jeg til å bruke mye!

Hva synes du ?
 

Ja, jeg vet at alle har favoritter i klesskapet osv nå for tiden, men det får bare være! Dumt å ikke kunne skrive om ting fordi at andre som er interessert i akkurat det samme som en selv skriver om noe man har lyst til å skrive om. hehe, jeg er så flink å forklare.
 

Fredagsinspirasjon

Le mie foto - Baroque ~An Eternal Delicacysweetpea and fawn {love is enough}Certain DetailsDiversiaSweetnesso h s t l i n . s e -o h s t l i n . s e -mara ✿ tessaFavefourThe Life and Timesand she has dreams too big for this townrun, run her kiss is a vampire grin.nails | TumblrMy worldLuCk by *valyeszter on deviantARTLive Laugh Lovesing for the years.UntitledA Cottage In The WoodsIt is not FEARLights Outestmsk t.Crayon CastlesFuck Yeah Dirty PinkLe Glamour Chic

/weheartit

FERIE <3<3<3 Dårlig blogger i det siste, but no more! 

In the wind


_privat

Da var dansekarusellen over for denne gang, jeg har kost meg sånn! Savner det allerede. Fra søndag til mandag var jeg en liten tur i Bodø for å ordne med bunaden. Nå er det ikke lenge til konfirmasjonen min! Under én måned faktisk! hoho.

Synes om bildet?

 

photo: natural


_privat

Generalprøve til forestillingen i dag, snakkes <3

 

Hva gjør dere i dag?
 

outfit 050411
Genser Bikbok Sløyfe GinaT Ring Bikbok Shorts hm Tights Vero Moda

Dagenz autfait! halvveis hvertfall, hehe. wow, to innlegg på en dag. syykt.
 

What do you think?

 

Dancing like there's no one around


_privat

Denne uken har jeg veldig dårlig tid til å blogge. Vi har nemlig dansekarusellen - forestillinger med dansingen. Vet ikke hvorfor det kalles dansekarusellen, haha. Vi har hatt 16 timer trening de tre siste dagene, så dere skjønner kanskje hvorfor jeg ikke har blogget.  Vi har forestillinger fra torsdag til lørdag, tror jeg. På forestillingen er jeg diva og superhelt! Gleder meg til forestillingene begynner.

Ønsk meg lykke til! :-)

NEW NAILS

Forrige fredag tok jeg på meg fake negler, og her ser dere resultatet. Neglene er fra Depend og det er en kort modell, og i tillegg har jeg filt dem litt. Jeg tok bildet for noen dager siden, så nå har jeg egentlig bare sånn tre negler igjen, haha. Late meg, gidder ikke å lime dem på igjen! Men jeg skal gjøre det da. Snart, tenkte jeg. hehe. Ahh, endelig heeelg!

 

Hva synes du om fake negler?

Ja, jeg vet jeg er en dårlig blogger for tiden, men noen ganger har jeg bare ikke tid til å blogge!


hits