april 2012

BatikkBatikk-tee Laget selv 
Shorts Second Hand (bukse) 
Lang skjorte H&M
Øredobber gave
Sekk/veske Ebay
Converse 

I 7. klasse på barneskolen laget vi t-skjorter med batikk, men det er først nå jeg faktisk har brukt den jeg laget. Jeg klippet av litt rundt halsen, ermene og kanten nede laget jeg frynser av(vises ikke her) - veldig fornøyd med resultatet. Jeg merker at i det siste har jeg flere og flere klær jeg har ordnet litt på selv i stedet for at jeg har lagt de bort, det er jo egentlig veldig bra. Av og til er det små detaljer som gjør at jeg ikke bruker et klesplagg, men det er ikke alltid det skal så mye til for å få det til å se ti ganger bedre ut!

- Sunniva 

Tags:
Still winter.


[dråpe midt i bildet]

//vinter2011 - feila litt på noen av redigeringene da jeg eksperimenterte med et nytt redigeringsprogram, var ikke alle som passet heelt sammen 

Alle dere som ikke bor i nord, aner ikke hvor heldige dere er. Selv om det kanskje ikke er så mye snø som på disse bildene nå, så er det ikke langt unna.. Det er uansett veldig kaldt her (eller Tromsø-varmt som jeg kaller det) og det er utrolig irriterende å gå inn på blogger etter blogger som befinner seg lenger sør med det fine været osv. Hvis jeg bor i Frankrike fra høsten av, da skal dere få se hvor varmt jeg kommer til å ha det! Ikke at det er såå stor forskjell da.. Men for meg blir det stor forskjell fra Tromsø og Frankrike - det er helt sikkert!

- Sunniva 

flere bilder her !

Tags:
hits