juni 2011

Klassetur


Klar for tur!

Sorry for dårlig blogging i det siste! Nå er jeg ferdigpakket og klar til klasseturen med min klasse og en annen på trinnet. Vi skal overnatte i telt et sted utenfor Tromsø som heter Otervika. Tror det blir kjempekoselig! Jeg er nesten litt overrasket at jeg faktisk har så god tid i dag at jeg kan blogge! haha.

 

Hva skal du gjøre/har gjort i dag?
 

OUTFIT 100611


Øredobber hm - Solbriller GinaT - Vest hm - Tube-bh hm - Shorts Bikbok - Strandhatt hm

 

Stikker en tur til Bukta med et par venninner, er så utrolig fint vær i dag! Blogges senere!

 

Hva synes du om outfitet?

Days like these
For en herlig dag det har vært! Dagen begynte med at jeg dro på tur med klassen til et sted sør på tromsøya, hvor noen av oss badet, grillet og koste oss. Det var rett og slett kjempekoselig! Men jeg ble selvfølgelig solbrent da... hehe. Etter klasseturen dro jeg og Anna til coop extra og solgte vafler. Det var kanskje ikke så gøy, men det vi var der ikke så lenge. Nå sitter jeg her med Marte, og vi skal strax lage smooothie! namnamnam.

Hva har du gjort i dag?
 

Okei, skal prøve å ikke bare ha hverdagsinnlegg framover.. Har blitt litt mye av det de siste dagene! Lover et outfit i morgen. 

My heart will wait


_privat

Friiii! Jeg sov til kl. 3 (...), så jeg er litt skuffet over at jeg klarte å sove bort hele den tiden jeg hadde fått! Grunnen til at jeg ikke har hatt skole i dag, er pga at lærerne mine hadde eksamensvakt for tiende på skolen. Nå skal jeg bake ut horndeigen jeg har laget og så skal jeg ta meg en liten joggetur. Legger ut et innlegg senere i dag, når hornene er ferdige. Gleeder meg, horn er så godt! 

Hva gjør du i dag?
 

Rainy day


_privat

Denne dagen har vært veldig fin, til tross for været. I går var det varmt (!) og sol ute, i dag regner det og tåken ligger som et tykt lag over bakken. Kan det ikke bare være fint vær hele tiden? Heldigvis er det meldt finere vær fremover da. Nå skal jeg ordne meg, og så drar jeg på fotokurs! wohoo.

 

Hvordan er været hos deg?
 

Little House
privat_

Bildene er av katten min Edvarda. Ja, hun er litt feit.. Jeg må vel innrømme det.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra avslutning med sangen, jeg sang Little House med Amanda Seyfried. Det gikk veldig bra! Jeg sang den sangen i Thea sin konfirmasjon også, men det gikk bedre i dag synes jeg. Det var det siste jeg hadde av fritidsaktiviter nå før sommeren, så nå får jeg enda mer tid til blogging!

Hva synes du om bildene?
 

I dag
Amanda <3


Astrid <3


Anna <3


fliink!


_privat

I dag hadde jeg med kameraet mitt på skolen, så da tok Astrid noen bilder i gymmen. Vi hadde slåball med parallellklassen, og det var kjempefint vær i dag! Det var så deilig med sol og varme.. I sør har det vært "sommer" lenge, og det har vært helt forferdelig å høre at de har det så varmt. Nå er det endelig litt varmt her også! 

I går, i Bodø (nå er jeg i Tromsø), var jeg å klipte meg. Jeg ble ganske fornøyd, tror jeg! Det var faktisk ganske akkurat et år siden jeg hadde klipt meg sist.. Så hun måtte ta ganske mye selv om hun bare stusset det. Gleder meg til det har vokst litt!

Hva gjør du i dag?

I morgen skal jeg på fotokurs med canon, gleeder meg! 
 

NYTT DESIGNJeg følte rett og slett for et nytt design, så da ble det designet til nydelige carolinemaria! Fortsatt noen småting som må ordnes på, men ellers er jeg veldig fornøyd. Vet ikke om jeg kommer til å endre det etterhvert, skal prøve å holde det sånn en stund, tror jeg.

Hva synes du?
 

FOTOKONKURRANSE

Bidrag 1:

Bidrag 2:


Jeg tenkte jeg skulle melde meg på fotokonkurransen til verdens beste blogger Anette! Man kan vinne et gavekort på CEWE fotobok til 500kr, og dere kan melde dere på her. Jeg valgte disse bildene fordi det er noe unikt med dem begge to, og fordi at jeg synes de er veldig fine bilder. Det første bildet er jeg også litt ekstra glad i fordi at katten min er med da (litt vanskelig å se, men hun er bak den ene sirkelen fra solen), og det er tatt med Canon EOS 600D. Det andre bildet tok jeg da jeg var på Gran Canaria i påskeferien i fjor, og det er tatt med et undervannskompaktkamera fra Olympus. Liker det litt ekstra også fordi at jeg elsker å bade! Ønsk meg lykke til da!

Hva synes du om bildene?
 

Lately

I det siste har jeg:


Konfirmert meg og vært i begravelse i Bodø
 


Vært i bursdag til Hanne Marie og Guro
 Jentekvelder <3
 

Spist masse soft-is..


Hatt eksamen i ballett, og øvet masse til den!
 

Tatt maaasse bilder med speilreflakskameraet mitt (!!!) <3Pauline

Spist enda mer is
 

Hatt en kjempekoselig 17. mai!


Bakt kjempegode havremakroner
 


Spist enda mer is...


Spist masse jordbær


Feiret bursdag med de beste dansejentene!


<3<3<3<3
 

Spist enda mer jordbær.


Vært i konfirmasjonen til Thea <3 Bildet er fra da vi var på kino i går.

Denne pausen ble litt lenger enn jeg hadde tenkt, men det er alltid så mye å gjøre på slutten av dette halvåret! Jeg gleder meg så altfor mye til sommeren, det skal bli såå deilig. Må innrømme at jeg har savnet bloggingen ganske mye! Og nå har jeg speilrefleks!!!! Det er såååååå mye bedre enn det gamle kameraet mitt, ikke at det er noen overraskelse. Jeg elsker det!

Hva har dere gjort i det siste?

hits