outfit

Looking like John Lennon

Sunglasses Secondhand / bikinitop H&M / skirt from France / shoes Bianco / bag from Paris


Late night, but at least I've already got some sleep napping on the couch. On TV the film Wolverine just ended, could not go to bed once I started watching! I always get so emotionally involved that I cry almost every time I see a movie, haha.

Time to get some more sleep, can't believe how late it is now! Why did I start watching the X factor USA? Haha, I'm hopeless...


Good night! (Good morning...)


Venting og antrekk

Antrekk frå langt tilbake, på denne tia i fjor kanskje. Jakka er vintage, smykket frå Topshop, genser fra hm,
sko er converse, sekk er arva frå søstra mi og skjerf frå Monkii.

Ventar på nye tider. Midlertidige telefon, du skal få ligge så fint i søpla når min nye Iphone er i mine hender ♥

 

Gammelt.
Skjerf Monki | Jakke Vintage | Cardigan Bikbok | Veske festival | Skjørt lånt | Ring Glitter | Klokke Casio, Ebay | Støvler hunter

Fra tidligere denne høsten, bildene er tatt av Malin. Det er flere som har lurt på hvor jakken min er fra, og den er faktisk vintage! Det finnes lignende på vintagebutikker som for eksempel Velouria vintage på Grünerløkka i Oslo, eller andre bruktbutikker som Fretex osv. Det er bare å lete!

Kom nettopp hjem fra korøvelse, får sånn julestemning når vi øver til Lucia-konserten! Alle som har mulighet MÅ komme å se 13. desember i domkirken her i Bodø. Selv om vi har mange konserter blir billettene utsolgt med en gang, skjønner at det er ganske høye forventninger.. Men det kommer nok til å gå kjempefint! Gleder meg veldig.

Sunniva.

 

Tags:
Ready to start


_bilder fra sommeren

Prøver å utnytte de få dagene i året hvor jeg kan bruke omtrent hele klesskapet mitt, de klærne jeg eller i året bare gleder meg til å gå med når det blir varmt. Synd at jeg ikke hadde plass til alt, men sånn er det når man skal bo i koffert! Jeg gleder meg til å flytte inn på det nye rommet mitt og få orden på klærne mine. Det skal bli så fint! For øyeblikket gleder jeg meg litt til å begynne på skolen, jeg er så spent på hvem jeg kommer i klasse med, hvordan lærerne og skolen er osv. Selv om jeg liker sommer og ferie da, kommer sikkert til å savne den ganske fort! 
Tags:
Outfit

Denimjakke Second hand Topp Bikbok Skjørt H&M Tights Cubus


BatikkBatikk-tee Laget selv 
Shorts Second Hand (bukse) 
Lang skjorte H&M
Øredobber gave
Sekk/veske Ebay
Converse 

I 7. klasse på barneskolen laget vi t-skjorter med batikk, men det er først nå jeg faktisk har brukt den jeg laget. Jeg klippet av litt rundt halsen, ermene og kanten nede laget jeg frynser av(vises ikke her) - veldig fornøyd med resultatet. Jeg merker at i det siste har jeg flere og flere klær jeg har ordnet litt på selv i stedet for at jeg har lagt de bort, det er jo egentlig veldig bra. Av og til er det små detaljer som gjør at jeg ikke bruker et klesplagg, men det er ikke alltid det skal så mye til for å få det til å se ti ganger bedre ut!

- Sunniva 

Tags:
Perfection is a flaw.Outfit fra i dag og i går, ble fra to forskjellige steder i og med at jeg tok bilde av outfitet i går også. Har hatt en utrolig koselig helg, men det blir forhåpentligvis bare enda bedre (og varmere?) å dra til Oslo i morgen tidlig. Nå skal jeg bare pakke, så stuper jeg i seng. Kjenner det skal bli godt å legge seg!
 
- Sunniva
 

Blondekjole med gulldetaljer
Denne kjolen brukte jeg på juleballet for to år siden, og til nå har den hengt bakerst i skapet sammen med de andre finkjolene mine. Da jeg valgte ut dette antrekket fikk jeg øye på den, og hverdagslig nok til at jeg kan bruke den er den jo absolutt, spør du meg. Den er litt liten over pusteområdet, men jeg overlever, er jo bare dumt å ikke få brukt den. Elsker det hvite blondestoffet sammen med den grå strømpebuksen - ble komplett med den pudderrosa jakken over, gulltilbehør og røde lepper!


- Sunniva

Rosa dressjakke H&M / Kjole H&M /  Strømpebukse H&M / Smykke GinaT / Øredobber Bikbok

Outfit - vintage shortsJeg har blitt så glad i denne shortsen, den er akkurat sånn jeg så for meg at den skulle bli da jeg klipte av buksebena. Det var som alltid utrolig kaldt å ta bildene ute, men hva gjør man ikke for bloggen, haha.

metallfarget genser GinaTricot / shorts Second Hand / sko Nilson Shoes / smykke H&M / ear cuff Glitter / armbånd Monki bl.a.

- Sunniva 

No expectations. No disappointments.Genser VeroModa / Veske H&M / Accessories H&M og Glitter

Siden jeg ikke følte for å redigere bilder akkurat nå legger jeg ut dette outfitet som jeg la ut på lookbook for en stund tilbake. Jeg kjenner at jeg gleder meg til det blir lysere større deler av dagen her oppe i nord! Jeg får jo ikke tatt bilder i dagslyset når det er mørkt allerede når jeg kommer hjem fra skolen..

Northern wind
Bluse H&M / kjole H&M / tights Cubus / sko H&M / halv-turban Cubus / Accessories H&M, Bikbok og Accessorize

Må skynde meg, vi snakkes!
- Sunniva 

Second hand shorts


Dagens antrekk.

Ut av en bukse jeg kjøpte på Fretex for noen dager siden fikk jeg denne shortsen her, er så fornøyd. Det eneste jeg har gjort er å klippe en god del av buksebeina, og brette opp kanten - et voilà! Jeg elsker fargen, og den er egentlig akkurat sånn jeg ville ha den! Dette skal jeg gjøre flere ganger, mye billigere og til og med bedre resultat enn å kjøpe ny! Har planer om å gjøre den litt mer slitt for et mer vintage look, og på neste shorts tror jeg at jeg vil feste på nagler. Mange ting man kan gjøre!

- Sunniva

The Darkest of Times

Genser Weekday / Skjørt Weekday / Accessories H&M og Bikbok

Plus D'hiver

Det har vært helt utrolig kaldt i dag! Var vel opp mot 20 minusgrader store deler av dagen, har tydeligvis ikke vært så kaldt her siden en gang på 60-tallet.. Går ut i fra at det ikke bare er jeg som gleder meg til sommeren! Dere aner ikke hvor lang tid jeg har brukt på å redigere disse bildene.. noen ganger vil bildet bare ikke bli fine! Jeg så forresten Maria Mena på flyplassen i dag, amahgahd! haha. 

Kåpe H&M / Genser H&M / shorts Bikbok / sko H&M / smykke Bikbok

The Magic of Us

Black hair Blue skirt


Lenge siden sist! Gleder meg så utrolig til det blir varmere ute, og lysere! Har planer om å blogge liiitt mer da. Jeg har ikke hatt så mye tid til å blogge den siste tiden, uten at jeg skal gå inn på hvorfor håper jeg dere har forståelse for det! Jeg savner å blogge masse, men akkurat nå er det andre ting som er viktigere - bloggen kommer i andre rekke. Hype gjerne outfitet mitt på lookbook! Da blir jeg glaad!
Hva synes du om outfitet?
 

Antrekk

Jumpsuit Bikbok
Skjørt Bikbok
Blazer Zara
Veske hm
Sko DinSko
Øredobber Glitter 

Dette var gårsdagens antrekk, men jeg fikk ikke tid til å blogge om det. Jeg var hos ida med noen av dansejentene, og vi koste oss masse! Vi så filmen The Notebook - for en utrolig trist film. Når jeg ser triste filmer er det alltid jeg som gråter mest.. haha.

Hva synes du om antrekket?

Jeg blir kjempeglad hvis du tar en titt på profilen min på lookbook! 
 

Dagens antrekkAlt untatt skoene Bikbok Sko DinSko

 

Nå må jeg løpe, sang, dans og jazz 4 audition next! Får nok ikke blogget på et par dager nå, skal til svalbard (!!) på klassetur i morgen. wihu. svalbard liksom. jaja, blir sikkert gøy, håper jeg.

Hva synes du?
 

OUTFIT 100611


Øredobber hm - Solbriller GinaT - Vest hm - Tube-bh hm - Shorts Bikbok - Strandhatt hm

 

Stikker en tur til Bukta med et par venninner, er så utrolig fint vær i dag! Blogges senere!

 

Hva synes du om outfitet?

Bursdagsoutfit


Blazer Zara

Kjole Gran Canaria

Ring GinaT

_privat


 

Om litt drar jeg til Geraldines b-party! Det blir kos <3 I morgen skal dere få se hva jeg kjøpte da jeg var i byen i dag, til rommet mitt. Btw, jeg prata med Torbjørn Barth fra fjorårets paradise i dag. hehe, han lånte til og med mobilen min!! omgomg, lixm! Haha, jeg er så kul..

 

Hva synes du om outfitet?

outfit 050411
Genser Bikbok Sløyfe GinaT Ring Bikbok Shorts hm Tights Vero Moda

Dagenz autfait! halvveis hvertfall, hehe. wow, to innlegg på en dag. syykt.
 

What do you think?

 

OUTFIT 300311


jumpsuit GinaTricot Belte hm Cardigan Bikbok Ring hm

Suuper kvalitet på bildene, nesten så jeg ikke trenger speilrefleks egentlig, de blir jo mye finere med mitt kamera! Eller ikke.. Haha, i dag må jeg pugge til en franskprøve jeg skal ha i morgen. Ellers har jeg trening litt senere. Gleder meg til det blir helg! Hva skulle vi gjort uten den? I ♥ helg

 

Liker?
 

Outfit 150311


Blondetopp Cubus High-waist bukse BikBok Kilehælsko DinSko Øredobber h&m Jakke h&m


haha, fint.

Dagens outfit. Hadde på meg en ring også, men den lå i lomma atm. Fy, det er kaldt ute! Hvis jeg en gang flytter til Frankrike skal jeg virkelig kose meg i den varmen de har der nå! Åh, det hadde vært deilig, hihi. Og ja, jeg vet, kvaliteten suuger, ikke lenge igjen til konfirmasjon!

 

Liker?

outfit og lookbook

Hype?

Hva synes du om outfitet?


outfit

I dag har jeg bare slummet i koseklær og sittet i sofaen og sett på tv, elsker å ha fri fra skolen! Siden jeg da ikke har verdens fineste klær på meg, tenkte jeg at jeg kunne legge ut et outfit fra noen dager siden i stedet. Det er det outfitet jeg har på meg på headeren.


Jumpsuit hm | Øredobber Accessorize | Ring Cubus
Det irriterer meg sånn at for eksempel photoscape og paint.net ikke er for mac! De redigeringsprogrammene jeg har er ikke akkurat til å skryte av. Jeg får vel bare sette photoshop på ønskelisten, og leve med det. Så se bort i fra den sykt fine redigeringen.. (hehe)
Hva synes du om outfitet?

hits