photography

Vintage effect

Året 2012 i følge engangskameraet mitt.
 

Too hard to get.


Oslo for noen uker siden. Skal blogge mer når jeg har fått reparert macen, den fungerer ikke som den skal og jeg er lat og har ikke fått levert den på reperasjon enda. Sånn går det! Ellers gleder jeg meg til jul, håper snøen kommer snart!

Sunniva.

 

Be hard to (for)get

Tags:
November

Gleder meg til jeg blir stor. Jeg er så altfor liten.


Sunniva.

Tags:
Man skal ikke plage andre, bare være grei og snill


Skomakergata 


TømmerrennetZzzebra


Sunniva i tårnet


Kaptein Sabeltann 


Sunniva + Pinky = Sant hihi


I for Ingrid og is


Gleder meg til å se lillbror som klatremus på teatret i Oslo


Den fine Sunniva-kjolen


Kardemommeby


_private

Tilbake i Oslo etter fine dager i Bergen og koselig helg i Kristiansand! I morgen skal jeg begynne på dansekurs som skal vare fra mandag til fredag denne uken, gleder meg! Selvfølgelig litt skummelt å være alene, men det går nok bra. Trenger å komme meg litt i form, har ikke vært helt frampå med treningen denne sommeren heller.. Var så koselig å besøke dyreparken igjen! Var vanskelig å ikke bli nostalgisk, mye som påminnet fine barneminner der.

Håper dere har en god sommer alle sammen!

Tags:
iiiinsta


▲sunnivamh|sunnivamh|sunnivamh|sunnivamh|sunnivamh|sunnivamh|sunnivamh|sunnivamh|sunnivamh|sunnivamh▲

Tags:
Så mange ting


_by me/copyright

Noen bilder fra den siste tiden. Ellers har jeg brukt tiden på bankett, byturer med venner, andre gode og billige kjøp (bl.a. fin hvit genser på bildet), sett filmen til One Direction - jada, innrømmer at de er litt kjekke, festet nagler på en topp, funnet kreative måter å følge hårband/bandana-trenden, nesten ikke brukt foundation, spist jordbær, danset for siste gang på kulturskolen, fått kort med blomster i, funnet gamle smykker, tatt bilder av klær jeg skal selge og spist rabarbra fra hagen til naboen. Slapp av, jeg spurte om lov først. Og ja, for ikke å glemme at jeg har brukt hele dagen på dette innlegget. Det tok jo ikke lang tid, neeida. Jeg er ikke sur altså.. bare veldig, veldig skuffet. lol.

Så vet dere det :))

 

- SunnivaShadow days

Фото и рисунки, арт и креативная реклама
_inspiration_notbyme

Living in the city


/copyright

Bilder fra da jeg var i Oslo for noen måneder siden. 

- Sunniva


@Spotify playlist: Marina & the Diamonds

Still winter.


[dråpe midt i bildet]

//vinter2011 - feila litt på noen av redigeringene da jeg eksperimenterte med et nytt redigeringsprogram, var ikke alle som passet heelt sammen 

Alle dere som ikke bor i nord, aner ikke hvor heldige dere er. Selv om det kanskje ikke er så mye snø som på disse bildene nå, så er det ikke langt unna.. Det er uansett veldig kaldt her (eller Tromsø-varmt som jeg kaller det) og det er utrolig irriterende å gå inn på blogger etter blogger som befinner seg lenger sør med det fine været osv. Hvis jeg bor i Frankrike fra høsten av, da skal dere få se hvor varmt jeg kommer til å ha det! Ikke at det er såå stor forskjell da.. Men for meg blir det stor forskjell fra Tromsø og Frankrike - det er helt sikkert!

- Sunniva 

flere bilder her !

Tags:
Bodø pt. 2

Flere bilder fra i går. Jeg var innom Bodø domkirke (mamma jobbet der før) for å øve på pianoet til ukm neste uke, jeg måtte ta bilde av glassmaleriet bak alteret - var så fine farger! Er utrolig fint vær i dag også, så nå skal jeg få meg en liten luftetur med Vilde for å nyte solen - elsker finvær! 

- Sunniva

Bodø pt. 1

Her i Bodø, som i hele Norge, har det vært utrolig fint vær i dag. Jeg kjenner faktisk at jeg er kommet lenger sør, selv om det ikke er så mye. Nå er jeg på
besøk hos en av mine beste venninner, Vilde, og jeg skal overnatte her til i morgen. I dag fikk jeg også tatt meg en liten tur innom dansestudioet jeg danset
på før, det er alltid så koselig å se igjen gamle venner herfra! Synd jeg ikke er her lenge nok til å treffe alle, men sånn er det vel bare. Legger ut dagens
outfit og flere bilder i morgen formiddag, kan nok ikke bare blogge når jeg er her.. 

- Sunniva
 

Bergen.

//arkivbilder

Disse bildene er fra Bergenturen jeg hadde på slutten av ferien i fjor sommer. Var en utrolig koselig tur, skulle gjerne vært der nå! Har en god del av familien min der i tillegg til at det er der jeg er født, og bodde mine to første år der. Håper at jeg får tatt meg en tur i sommer!

- Sunniva
 

Better times.


//arkivbilder

Jeg savner sommeren, det skal bli så deilig når den kommer. Det er så mye snø her, det er altfor kaldt å gå med det jeg vil! Håper det blir fint vær neste uke når jeg skal få min lille dose med vår i Oslo, blir utrolig deilig å kunne gå utenfor døren uten å måtte fryse.

- Sunniva 

Hurting hearts.


Egentlig hadde jeg ikke tenkt å legge ut disse bildene, men jeg gjør det allikevel. Jeg tok de i fjor sommer, i et lite kreativt øyeblikk, heh.

Hold your head up high.


//copyright

Bildet er tatt utenfor Gardermoen i romjulen tror jeg det var, var så fin himmel! Det er faktisk fire bilder satt sammen i et, så jeg har redigert det veldig mye. Det var nemlig fine ting i hvert bilde, men ingen var komplette. Redigerte bildet litt forskjellig, likte nok det siste best, tror jeg. Hva synes du?

Sunday is no fun day

Denne helgen har gått til nachos, jentekveld, tumblr, redigering, facebook og fotografering. Jeg har tatt 700 bilder til sammen de tre siste dagene... Det var plutselig så mange ting å ta bilde av! Og så var det utrolig mye sol. Jeg tok blant annet bilder av et par outfits, legger de ut så fort jeg har redigert dem! Vurderte å blogge på tumblr, men jeg velger å blogge på denne bloggen. Tumblr er mer for inspirasjonsbilder og ikke blogg, egentlig!

Sunday - Bloc Party
musicnodes

Les fleurs
_privat
 

Photo


_privat

Fotograf: Marte
Idé: Meg :))
 

Bergen

Polardans


_privat

I morgen begynner sommerdansekurset jeg skal gå, gleder meg sånn! Holder på å pakke nå, og så skal jeg spise litt før jeg drar til Pauline som jeg ikke har sett på leenge. Blir kooselig! Kommer ikke til å blogge noe særlig denne uken, men jeg lover å blogge når polardans er over!

Hva synes du om bildet?
 
designet er under ombygging.. 

PHOTOS

_uredigert + stygge blogg.no som ødelegger kvaliteten..

I det siste har jeg vært over nesten hele Norge og nå er jeg tilbake i Tromsø. Jeg har vært i Oslo, i Moss, Trondheim, Bodø og til og med Gudbrandsdalen! Det eneste stedet jeg mangler er Bergen som blir om ca en uke. Neste uke er det Polardans, og jeg gleder meg veldig! Blir nok ikke så mye blogging den uken da. heh.. kom vel ikke som et stort sjokk..?

Hvor har du vært i sommer?
 

Little House
privat_

Bildene er av katten min Edvarda. Ja, hun er litt feit.. Jeg må vel innrømme det.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra avslutning med sangen, jeg sang Little House med Amanda Seyfried. Det gikk veldig bra! Jeg sang den sangen i Thea sin konfirmasjon også, men det gikk bedre i dag synes jeg. Det var det siste jeg hadde av fritidsaktiviter nå før sommeren, så nå får jeg enda mer tid til blogging!

Hva synes du om bildene?
 

FOTOKONKURRANSE

Bidrag 1:

Bidrag 2:


Jeg tenkte jeg skulle melde meg på fotokonkurransen til verdens beste blogger Anette! Man kan vinne et gavekort på CEWE fotobok til 500kr, og dere kan melde dere på her. Jeg valgte disse bildene fordi det er noe unikt med dem begge to, og fordi at jeg synes de er veldig fine bilder. Det første bildet er jeg også litt ekstra glad i fordi at katten min er med da (litt vanskelig å se, men hun er bak den ene sirkelen fra solen), og det er tatt med Canon EOS 600D. Det andre bildet tok jeg da jeg var på Gran Canaria i påskeferien i fjor, og det er tatt med et undervannskompaktkamera fra Olympus. Liker det litt ekstra også fordi at jeg elsker å bade! Ønsk meg lykke til da!

Hva synes du om bildene?
 

photo: reflection


_privat


I dag har jeg virkelig trent! Jeg var på Kulturskolen med Marte og noen andre, og så øvet vi til eksamen. Nå er jeg skikkelig sliten. Men det går nok bra for nå lager mamma smoothie, og så skal jeg og Hege, stesøsteren min, se film før hun og stefaren min må dra. I know, det var sikkert kjempeinteressant!

Hva synes du om bildet?
 

cup of tea


_privat

Jeg synes dette smykket er så søtt! Fikk det av søsteren min fra da hun hadde vært i København. Nå er hun på besøk her, siden det er påskeferie. Vi og stesøsteren min som bor i Bodø ser på Se Opp. Den er skikkelig trist! Jeg lover at jeg skal ha litt mer varierte innlegg i morgen!

 

Hva synes du om bildet?
 

Hanging by a moment


_privat

FØR OG ETTER - REDIGERING

Før og etter:


_privat

Det er ganske stor forskjellig, egentlig. Jeg har prøvd meg litt fram og funnet en metode som passer meg og hvordan jeg vil ha bildene mine. Bildene ser faktisk bedre ut når man har redigert de. Hvis noen har noen redigeringstips, si gjerne i fra! 

Redigerer du bildene dine?
 

Tumblr.Denne dagen har gått til å legge ut over 40 bilder på min nye >tumblr<, og dermed har spammet Twitter'en min veldig mye.. vops. Ble inspirert av fashioncookie til å lage meg tumblr. Hun har verdens fineste header! Ta en titt innom henne, hvis du ikke har vært der før.

Har du tumblr?
 

5 innlegg på to dager *klapp på skulderen*

photo: natural


_privat

Generalprøve til forestillingen i dag, snakkes <3

 

Hva gjør dere i dag?
 

Dancing like there's no one around


_privat

Denne uken har jeg veldig dårlig tid til å blogge. Vi har nemlig dansekarusellen - forestillinger med dansingen. Vet ikke hvorfor det kalles dansekarusellen, haha. Vi har hatt 16 timer trening de tre siste dagene, så dere skjønner kanskje hvorfor jeg ikke har blogget.  Vi har forestillinger fra torsdag til lørdag, tror jeg. På forestillingen er jeg diva og superhelt! Gleder meg til forestillingene begynner.

Ønsk meg lykke til! :-)

Looking at you


_privat - Deltar med dette bildet i prosjektet til carolinemaria. (linking funker ikke)

 

har ikke tid til å blogge så mye i dag, busy torsdag!

 

In the starsIn Ozloo. Som jeg pleier sto jeg opp kl 5 i dag, og var opplagt som vanlig, klar for nye eventyr!
..not. Da jeg kom hit i 10-tiden sov jeg i 5 timer, jeg var så trøtt. Senere skal vi spise taco, og i
morgen tror jeg at jeg skal ta meg en liten bytur!


Hva synes du om bildene?

Photo: Rose


_privat

Lite å gjøre i dag, men sånn er jo ferie! Skal til Vilde eller Thea litt senere, blir sikkert koselig. I morgen drar jeg tilbake til Tromsø, og på fredag har jeg og Marte store planer. Hadde ikke så mye å skrive om nå, egentlig.

Hva synes du?

 


Follow my blog with bloglovin

 

old clock


_privat

Har brukt dagen på å redigere bilder, herlige med fri! Gruer meg til skolen begynner igjen, savner det ikke akkurat. Nå skal jeg bare nyte vinterferien og kose meg med meksikansk burrito! Nam.

Tycks?

 

photos

Hva synes du?

Happiness

_privat

Som jeg har sagt, har jeg ikke vært så fornøyd med kvaliteten på bildene mine, men i går fant jeg ut mange nye måter å redigere på i gimp! Jeg leste blogger og så videoer på youtube, så nå klarer jeg endelig å redigere bildene så å si som jeg vil. Jeg har ikke funnet ut alt ennå, men det håper jeg kommer etter hvert!

Jeg deltar forresten med dette bildet i fotokonkurransen til Mathilde, hvor man kan vinne et gavekort fra Japanphoto! Ønsk meg lykke til!

 

Er du flink å redigere bilder?


hits